Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Ladykiller
Ladykiller
Drie vriendinnen, één geheim. Wie kunnen ze nog vertrouwen? De drie vriendinnen Sonja, Ebe en Heleen logeren een paar weken in een huis van een vriend aan ... »
 
 
 
 
 

Het leuke lenteboek - Naar buiten!
Het leuke lenteboek - Naar buiten!
In deze fijne dikke voorleesbundel vind je de allerleukste voorleesverhalen over de lente. Over spullen verkopen op Koningsdag, een boomhut bouwen, echte tov... »
 
 
 
 
 

Poes lief
Poes lief
 »
 
 
 
 
 

De erfenis
De erfenis
Emma heeft een afspraak bij de notaris om de erfenis van haar moeder te bespreken. In het kantoor van de notaris krijgt ze te horen dat ze een<br/>halfzus he... »
 
 
 
 
 

Trouw-etiquette
Trouw-etiquette
 »
 
 
 
 
 

EN DE WINNAAR IS ....
EN DE WINNAAR IS ....
"En de winnaar is ...Elisabeth MollemaTekeningen: Monique BeijerIn de sporthal in de stad wordt een hondententoonstelling gehouden.Adriaan en Hannes besluite... »
 
 
 
 
 

Kwaad
Kwaad
Na een mislukte blind date wacht Ebe Montgomery op een taxi naar huis. Als haar tasje uit haar handen wordt gerukt, gaat een man die ook op een taxi staat te... »
 
 
 
 
 

Het heerlijke herfstboek
Het heerlijke herfstboek
<p>In deze heerlijke dikke voorleesbundel vind je de allerleukste voorleesverhalen over de herfst. Over hoe de herfst haar kleuren kreeg, over een knorrig bi... »