Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

1 + 1 = zeven
1 + 1 = zeven
Hoi! Ik heet Adriaan. Ik ben tien. En ik ben geboren op 13 december in Amersfoort. Je zult zeggen: 'Wat kan mij dat schelen!' Maar toch is het belangrijk. Ik... »
 
 
 
 
 

De vloek van Freya
De vloek van Freya
Het eiland van de vikingen is vervloekt door Freya. Iedereen die probeert weg te varen, komt in een verschrikkelijke storm. Siggi is vastberaden om de vloek ... »
 
 
 
 
 

De erfenis
De erfenis
Emma heeft een afspraak bij de notaris om de erfenis van haar moeder te bespreken. In het kantoor van de notaris krijgt ze te horen dat ze een halfzus heeft,... »
 
 
 
 
 

4altijd mezelf
4altijd mezelf
Toekie voelt zich eenzaam. Haar vrienden hebben geen tijd voor haar. Ook haar ouders en haar zusje Kim lijken het erg druk met zichzelf te hebben. Op school ... »
 
 
 
 
 

Het leuke lenteboek
Het leuke lenteboek
<p>In deze fijne dikke voorleesbundel vind je de allerleukste voorleesverhalen over de lente.</p> »
 
 
 
 
 

4altijd heppie
4altijd heppie
<p>Deze bundel bevat drie verhalen over de enthousiaste en ontembare Toekie. In Doe eens raar met je haar is Toekie haar dodelijk saaie leven zat. Ze besluit... »
 
 
 
 
 

Barry B.uh L.uh Bak
Barry B.uh L.uh Bak
Barry B. uh L. uh BakBarry B.L. Bak vindt het niet fijn op school. Hij wordt gepest, vooral door Johannes. Op een dag heeft Barry er genoeg van: hij besluit ... »
 
 
 
 
 

Vergelding
Vergelding
Willem en Hester Pesser hebben een fantastisch leven. Ze wonen in een prachtige villa aan de Reeuwijkse Plassen en het ontbreekt hen en hun vier kinderen aan... »
 
 
 
 
 

Mo en Tijger vieren feest
Mo en Tijger vieren feest
Mo en zijn nichtje Toos zijn iets heel leuks aan het doen: ze maken een lied! Dat lied gaan ze zingen op het feest van hun oma en de vader van Mo. Samen word... »