Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Kappen!
Kappen!
Sander voelt zich veilig in zijn vriendengroepje. Maar als Emiel erbij komt, verandert de sfeer. De groep wordt een geweldadige bende. Als Sander dat doorkri... »
 
 
 
 
 

Avonturen van Rik en Roosje
Avonturen van Rik en Roosje
<p>Rik en Roosje zijn dikke vrienden. Samen zitten ze in de groep van juf Janna. Rik vindt school leuk, maar ook heel spannend. Vooral als hij iets in de kri... »
 
 
 
 
 

De toegift
De toegift
In <i>De toegift</i> beschrijft Carry Slee op indringende wijze de liefde tussen een jonge vrouw en haar twee geliefden. Ze zijn met elkaar verbonden door de... »
 
 
 
 
 

Paniek
Paniek
<p><i>Het overvalt Sasja 's ochtends als ze zich aankleedt: een onbehaaglijk gevoel, alsof er iemand naar haar kijkt. En dan ziet ze Felix in de spiegel. Ze ... »
 
 
 
 
 

Juf moet in de hoek
Juf moet in de hoek
Leren lezen is heel veel oefenen. Voor enthousiaste jonge lezers, maar ook voor kinderen die de extra oefening goed kunnen gebruiken, is Leren lezen met Carr... »
 
 
 
 
 

Juf Braaksel en de magische ring
Juf Braaksel en de magische ring
<p>Lotte en Thijs zitten op een fijne school en hebben een lieve juf, juf Evi. Maar dan wordt de enge juf Brakel directeur en alles verandert: verjaardagen m... »
 
 
 
 
 

Dat heb ik weer!
Dat heb ik weer!
Britt heeft het eindelijk goed voor elkaar. Ze gaat met Dave, de knapste en liefste jongen van haar school, met wie ze ook de hoofdrol speelt in een nieuwe b... »
 
 
 
 
 

Het grote Kwispelstaartjesboek van Eefje, Maerk en Boef
Het grote Kwispelstaartjesboek van Eefje, Maerk en Boef
Bevat: Piep Zei De Muis, Een Krokodil In De Heg, De Konijnenkeuteldropfabriek, De Knorreborreboerderij, Giechelvisjes »