Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Dat heb ik weer!
Dat heb ik weer!
Het derde deel in de Dat heb ik weer! serieBritt heeft het eindelijk goed voor elkaar. Ze gaat met Dave, de knapste en liefste jongen van haar school, met wi... »
 
 
 
 
 

Paniek
Paniek
<p>Het overvalt Sasja 's ochtends als ze zich aankleedt: een onbehaaglijk gevoel, alsof er iemand naar haar kijkt. Het zal wel komen omdat ik hier nog maar n... »
 
 
 
 
 

De smoezenkampioen
De smoezenkampioen
Thijs heeft altijd een smoesje klaar als hij iets hardop moet lezen. Dan heeft tenminste niemand in de gaten dat hij dat niet goed kan. Maar meester Koen hee... »
 
 
 
 
 

Hokus Pokus Plas!
Hokus Pokus Plas!
 »
 
 
 
 
 

Klapzoenen en valsspelers
Klapzoenen en valsspelers
Kim, Daan, Quilfort, Frank en Lisa zitten nu in groep 6 van De Grote Beer. Het wordt een spannend jaar. Niet alleen omdat ze echte bovenbouwers zijn, maar oo... »
 
 
 
 
 

We zijn er bijna!
We zijn er bijna!
Bij Iris en Michiel staat het huis op zijn kop. Overal liggen boodschappen, tassen en stapeltjes kleren. Mamma loopt met lijstjes rond en pappa blijft heen e... »
 
 
 
 
 

Brikkie en de stoute kippen
Brikkie en de stoute kippen
Pietje woont met haar papa en haar knuffels in een huis met een tuin. In die tuin staat Brikkie, het rode autootje dat ooit van opa was. Buurvrouw Eitje wil ... »
 
 
 
 
 

Wiebelbiebeltanden
Wiebelbiebeltanden
<p>De kinderen van De Grote Beer groep 2

De vakantie is voorbij, de deuren van basisschool De Grote Beer gaan weer open, Daan, Kim, Frank, Lisa en Quilfort ... »