Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

De smoezenkampioen
De smoezenkampioen
Thijs heeft altijd een smoesje klaar als hij iets hardop moet lezen. Dan heeft tenminste niemand in de gaten dat hij dat niet goed kan. Maar meester Koen hee... »
 
 
 
 
 

Joel
Joel
<p>Carry Slee is met stip op één de meest bekende jeugdboekenauteur. Hele generaties zijn met haar boeken opgegroeid. Van haar boeken zijn inmiddels meer d... »
 
 
 
 
 

100% Timboektoe
100% Timboektoe
De ochtend na het succesvolle discofeest komt Kars erachter dat er geld is gestolen. Het moet wel een bekende geweest zijn. Ze schrikken behoorlijk als Romeo... »
 
 
 
 
 

Geklutste geheimen met strafwerk toe
Geklutste geheimen met strafwerk toe
Jeroen weet waar het gestolen geld voor het schoolreisje gebleven is. Maar hij durft het aan niemand te vertellen, want hij is bedreigd door de daders. Het k... »
 
 
 
 
 

Pijnstillers
Pijnstillers
<p>Casper doet een paar stappen naar voren. Het klamme zweet staat in zijn handen. Even heeft hij het gevoel dat hij droomt en straks in zijn bed wakker word... »
 
 
 
 
 

Afblijven
Afblijven
Gebaseerd op het scenario van Maria Peters »
 
 
 
 
 

De toegift
De toegift
In De Toegift beschrijft Carry Slee op indringende wijze de liefde tussen een jonge vrouw en haar twee geliefden. Ze zijn met elkaar verbonden door de pijn d... »
 
 
 
 
 

Juf Braaksel en de mysterieuze verdwijning
Juf Braaksel en de mysterieuze verdwijning
<p>Na de zomervakantie gaan Lotte en Thijs naar groep zeven. Helaas is de sluwe juf Braaksel nog altijd directeur van hun school. Ze hebben geluk dat Lucas w... »
 
 
 
 
 

Lover of Loser
Lover of Loser
Eva heeft problemen met haar stiefvader, die ze maar een engerd vindt. Haar moeder wil niet naar haar luisteren en haar beste vriendin Julia heeft het te dru... »
 
 
 
 
 

Dat heb ik weer!
Dat heb ik weer!
Lotte is van plan nog lang niet verliefd te worden, maar ineens is ze het toch. Op het vriendje van haar beste vriendin Noah. Als Dave haar ook leuk blijkt t... »