Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Het ware gelaat
Het ware gelaat
Deze roman is een vrije hervertelling van het Romeinse sprookje van Amor en Psyche, met als decor een barbaars koninkrijk aan de rand van de antieke Griekse ... »
 
 
 
 
 

Het paard en zijn jongen
Het paard en zijn jongen
<p>Het is een grote verrassing voor Shasta om te ontdekken dat hij niet de zoon is van Arshiesh de visser. Dan ontmoet hij Brie, het sprekende paard. Ze kome... »
 
 
 
 
 

Perelandra
Perelandra
The second novel in Lewis's science fiction trilogy tells of Dr Ransom's voyage to the planet of Perelandra (Venus). »
 
 
 
 
 

De grote scheiding
De grote scheiding
De hellebewoners maken per bus een uitstapje naar de hemel, maar niemand van hen wil er blijven. Hemel en hel passen niet bij elkaar, net zomin als goed en k... »
 
 
 
 
 

Onversneden Christendom
Onversneden Christendom
In ‘Onversneden christendom’ legt C.S. Lewis uit wat het hart is van het christelijk geloof. Een klassieker! Er is geen schrijver die zo helder en warm k... »
 
 
 
 
 

Mijn leermeester
Mijn leermeester
C.S.Lewis (1898-1963) blijft nieuwe lezers trekken, maar wat las hij zelf? Te veel om op te noemen. Toch was er één schrijver voor hem duidelijk de belangr... »
 
 
 
 
 

Prins Caspian
Prins Caspian
In de klassieker ‘Prins Caspian’, geschreven door C.S. Lewis, gaat het verhaal van de Kronieken van Narnia verder. Pieter, Suze, Edmond en Lucy Pevensie ... »
 
 
 
 
 

Pakket CS Lewis Ransom trilogie
Pakket CS Lewis Ransom trilogie
3=2 actie Ransom-trilogie door C.S. Lewis bevat onderstaande titels:<br/><br/>Malacandra - Ver van de Zwijgende Planeet<br/>Perelandra - Een reis naar Venus<... »