Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Masser Brock
Masser Brock
‘Masser Brock’ is de spectaculaire nieuwe roman van Bert Wagendorp, een wervelend verhaal over een columnist in het hedendaagse meningencircus, waarin de... »
 
 
 
 
 

Het jongensparadijs
Het jongensparadijs
Bert Wagendorp kan eigenlijk over alles schrijven. Over Nederland of narigheid, schrijven of sport, illusie en droom zijn rijkdom aan onderwerpen is enorm. ... »
 
 
 
 
 

Ventoux - Bruna Special
Ventoux - Bruna Special
‘Ventoux’ van Bert Wagendorp vertelt het verhaal van de jonge, veelbelovende dichter Peter Seegers die op 25 juni 1982 tijdens het wielrennen verongelukt... »
 
 
 
 
 

Ventoux
Ventoux
Op 25 juni 1982 verongelukt de jonge, veelbelovende dichter Peter Seegers op de Mont Ventoux. Dertig jaar later gaan zijn vijf beste vrienden, vier mannen en... »
 
 
 
 
 

Startpakket MatchBoox met gratis counterdisplay
Startpakket MatchBoox met gratis counterdisplay
Startpakket: Counterdisplay Met 24 Matchboox (4X6 Titels) »
 
 
 
 
 

Kalle
Kalle
De Amerikaanse Burgeroorlog is losgebarsten en Abel Sikkink en zijn beste vriend Kalle komen aan in Cairo, Illinois. Met hun fotowagen trekken de twee jongem... »
 
 
 
 
 

Ferrara
Ferrara
Ferrara is het vervolg op de bestseller Ventoux. Vijf jaar later zien we de vrienden Bart, Joost, David en André terug, vijftigers inmiddels. We bevinden on... »
 
 
 
 
 

Phoenix
Phoenix
Winterswijk, 1847. Abel Sikkink is acht jaar oud als zijn ouders besluiten te emigreren naar Amerika. Maar het noodlot slaat toe en het schip waarmee ze naar... »
 
 
 
 
 

Ferrara
Ferrara
<p>Dwarsligger 678 is <em>Ferrara </em>van Bert Wagendorp, het los te lezen vervolg op de bestseller <em>Ventoux</em>.</p><p>Vrienden André, Joost, David en... »
 
 
 
 
 

Een zaterdagmiddag
Een zaterdagmiddag
In het oorlogsverhaal 'Een zaterdagmiddag' van Bert Wagendorp vertelt de dochter van de schoolmeester haar zoon eindelijk wat er is gebeurd. Hoe een Engelse ... »