Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Ferrara
Ferrara
 »
 
 
 
 
 

Ferrara
Ferrara
Ferrara is het vervolg op de bestseller Ventoux. Vijf jaar later zien we de vrienden Bart, Joost, David en André terug, vijftigers inmiddels. We bevinden on... »
 
 
 
 
 

Het jongensparadijs
Het jongensparadijs
Bert Wagendorp kan eigenlijk over alles schrijven. Over Nederland of narigheid, schrijven of sport, illusie en droom - zijn rijkdom aan onderwerpen is enorm.... »
 
 
 
 
 

De dubbele schaar
De dubbele schaar
Een mysterieuze koerswijziging van het lot zet het leven van vier mannen volledig op zijn kop.Een legendarische voetballer schept de vader die hij had willen... »
 
 
 
 
 

Ventoux en Ferrara
Ventoux en Ferrara
'Ventoux' is een ontroerende tragikomedie over de oude vriendschap tussen vijf mannen en een vrouw. Ze gaan 30 jaar na het begin van hun vriendschap terug na... »
 
 
 
 
 

Radio De Muur
Radio De Muur
Miljoenen Nederlanders zijn grootgebracht met Theo Koomen en <i>Radio Tour de France</i>. Het wielrennen ontleent haar mythische charme nog steeds voor een g... »
 
 
 
 
 

Vader-en-Dochterboek
Vader-en-Dochterboek
Een boek met de mooiste liedjes van vaders over dochters of andersom, de voordelen van het hebben van een dochter, en dingen die je liever niet wilt weten ov... »
 
 
 
 
 

Het Nieuwste Schavot Sportboek
Het Nieuwste Schavot Sportboek
In het zaterdagse sportkatern van de Volkskrant staat sins enkele jaren Het Nieuwste Schavot. HNS is veruit de grappigste en populairste rubriek van deze kra... »
 
 
 
 
 

De proloog
De proloog
De proloog is het meeslepende en onthullende verhaal van de man die de proloog moet winnen. Het gaat over valpartijen en de meisjes van het erepodium, over d... »
 
 
 
 
 

Ventoux
Ventoux
‘Ventoux’ van Bert Wagendorp vertelt het verhaal van de jonge, veelbelovende dichter Peter Seegers, die op 25 juni 1982 verongelukt op de Mont Ventoux. D... »