Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

1974
1974
Het WK Voetbal van 1974. Het Nederlands elftal verbaast vriend en vijand met gedurfd en succesvol aanvalsspel totdat op die Zwarte Zondag van 7 juli alles ... »
 
 
 
 
 

Terschelling
Terschelling
 »
 
 
 
 
 

Lisa en Lin
Lisa en Lin
Twee in China geboren maar in Nederland opgegroeide zusjes gaan terug naar hun geboortegrond. In Lisa & Lin doen hun ouders Auke Kok en Dido Michielsen versl... »
 
 
 
 
 

Efkes lins
Efkes lins
 »
 
 
 
 
 

Johan Cruijff
Johan Cruijff
<p>Vrijwel iedereen denkt Johan Cruijff te kennen en dat is niet zo gek: zijn illustere carrière voltrok zich grotendeels in de schijnwerpers. Maar als mens... »
 
 
 
 
 

Succesvol internationaal onderhandelen
Succesvol internationaal onderhandelen
Een belangrijk onderdeel van internationaal zakendoen is internationaal onderhandelen. Succesvol internationaal onderhandelen geeft inzicht in de complexitei... »
 
 
 
 
 

Vrolijke, zwarte maandag
Vrolijke, zwarte maandag
Volgens de mythe begon de Duitser zomaar te schieten op de feestvierende menige op de Dam. Maar was dat wel zo? Was het Dam-incident van 7 mei 1945 wel een i... »
 
 
 
 
 

Randland
Randland
portret van de Friese en Groningse kuststrook »
 
 
 
 
 

Oorlogsliefde
Oorlogsliefde
In 1944 trouwde Corrie den Held met Nederlands meest beruchte landverrader: Anton van der Waals. Nooit heeft ze erover willen praten, maar in Oorlogsliefde d... »