Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Johan Cruijff
Johan Cruijff
<p>Een groot deel van Johan Cruijffs illustere carrière en leven voltrok zich in het volle licht van de schijnwerpers. Maar als mens en sportman bleef Cruij... »
 
 
 
 
 

Exportmanagement
Exportmanagement
capita selecta »
 
 
 
 
 

Vrolijke, zwarte maandag
Vrolijke, zwarte maandag
Volgens de mythe begon de Duitser zomaar te schieten op de feestvierende menigte op de Dam. Maar was dat wel zo? Was het Dam-incident van 7 mei 1945 wel een ... »
 
 
 
 
 

De eenzaamste vrouw van Amsterdam
De eenzaamste vrouw van Amsterdam
Wat dacht die inbreker eigenlijk tijdens zijn vlucht met lijn 24 door de Beethovenstraat? Wie vlucht er in hemelsnaam met het openbaar vervoer? Het zijn maar... »
 
 
 
 
 

Lisa en Lin
Lisa en Lin
Twee in China geboren maar in Nederland opgegroeide zusjes gaan terug naar hun geboortegrond. In Lisa & Lin doen hun ouders Auke Kok en Dido Michielsen versl... »
 
 
 
 
 

Oorlogsliefde
Oorlogsliefde
In 1944 trouwde Corrie den Held met Nederlands meest beruchte landverrader: Anton van der Waals. Nooit heeft ze erover willen praten, maar in Oorlogsliefde d... »
 
 
 
 
 

1974
1974
Het WK Voetbal van 1974. Het Nederlands elftal verbaast vriend en vijand met gedurfd en succesvol aanvalsspel totdat op die Zwarte Zondag van 7 juli alles ... »
 
 
 
 
 

Johan Cruijff
Johan Cruijff
<p>Vrijwel iedereen denkt Johan Cruijff te kennen en dat is niet zo gek: zijn illustere carrière voltrok zich grotendeels in de schijnwerpers. Maar als mens... »
 
 
 
 
 

Terschelling
Terschelling
 »