Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Johan Cruijff
Johan Cruijff
<p>Een groot deel van Johan Cruijffs illustere carrière en leven voltrok zich in het volle licht van de schijnwerpers. Maar als mens en sportman bleef Cruij... »
 
 
 
 
 

De eenzaamste vrouw van Amsterdam
De eenzaamste vrouw van Amsterdam
Wat dacht die inbreker eigenlijk tijdens zijn vlucht met lijn 24 door de Beethovenstraat? Wie vlucht er in hemelsnaam met het openbaar vervoer? Het zijn maar... »
 
 
 
 
 

1936
1936
Met drie gouden en een zilveren medaille keerde de zeventienjarige Rie Mastenbroek terug naar Nederland, waar de zwemster werd onthaald als de ‘keizerin va... »
 
 
 
 
 

Efkes lins
Efkes lins
 »
 
 
 
 
 

Aastermiede & Wachthuusplak
Aastermiede & Wachthuusplak
"Heeft u altijd al willen weten wat Griltjeplak betekent, of wat nu de juiste betekenis is van de mysterieuze naam Doodemanskisten? Met dit boek heeft u het ... »
 
 
 
 
 

1974
1974
Het WK Voetbal van 1974. Het Nederlands elftal verbaast vriend en vijand met gedurfd en succesvol aanvalsspel totdat op die Zwarte Zondag van 7 juli alles ... »
 
 
 
 
 

Terschelling
Terschelling
 »
 
 
 
 
 

Oorlogsliefde
Oorlogsliefde
In 1944 trouwde Corrie den Held met Nederlands meest beruchte landverrader: Anton van der Waals. Nooit heeft ze erover willen praten, maar in Oorlogsliefde d... »
 
 
 
 
 

1988
1988
Auke Kok schreef een uitstekende reconstructie van de Europese Kampioenschappen van 1988. De overwinning op de Duitsers in Hamburg leidde tot het grootste sp... »