Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Een hele kunst...
Een hele kunst...
Kunst is niet zomaar een paar kloddertjes verf op een doek, wat letters in een boek of losse muzieknoten in een compositie. Arend van Dam en Alex de Wolf heb... »
 
 
 
 
 

Lang geleden
Lang geleden
<h2>Everseller van Zilveren Griffel-winnaar Arend van Dam!</h2><p>De Nederlandse geschiedenis bevat veel mooie en spannende verhalen, maar vaak zijn ze te mo... »
 
 
 
 
 

In een land hier ver vandaan ...
In een land hier ver vandaan ...
<p><em>In een land hier ver vandaan...</em> bevat vijftig verhalen over plekken die de wereld zo bijzonder maken. Over oude en nieuwe wereldwonderen, zoals d... »
 
 
 
 
 

Overal en ergens
Overal en ergens
<p>Nederland is meer dan klompen, kaas en tulpen. <em>Overal en ergens...</em> reist door de twaalf provincies en vertelt over alles wat ons land zo bijzonde... »
 
 
 
 
 

Dat is snel!
Dat is snel!
<h1>Zelf leren lezen met <em>Lang geleden...</em></h1><p>De <em>Lang geleden…</em>-AVI-serie van Arend van Dam en Alex de Wolf is speciaal voor kinderen d... »
 
 
 
 
 

Op een dag
Op een dag
<h3>Superfeestelijk nieuw deel in de serie van <em>Lang geleden</em>…!</h3><p>Waarom steken we vuurwerk af? Wie heeft dierendag verzonnen? En wie waren eig... »
 
 
 
 
 

Het goud van Suriname
Het goud van Suriname
'Straks komen we bij de eerste waterval!', roept oom Frank.<br/>Hij laat een plattegrond zien.<br/>Met zijn vinger wijst hij aan waar ze zijn.<br/>'Armina', ... »
 
 
 
 
 

Het grote AVI vakantieboek
Het grote AVI vakantieboek
<h1>Veilig en goed leren lezen! </h1><h2>Speciaal voor leerlingen van de basisschool groep 4 (AVI M4 en E4). </h2><p>Dit AVI-vakantieboek biedt urenlang ve... »
 
 
 
 
 

De diamant van Banjarmasin
De diamant van Banjarmasin
Op de bijrijdersstoel in de vrachtwagen van zijn vader vraagt Arend op een dag: ‘Pa, wie zijn wij eigenlijk? Waar komen we vandaan?’
In dit boek probeer... »
 
 
 
 
 

Op reis in de tijd
Op reis in de tijd
Bij Luna thuis krijgen ze een nieuw fornuis.
Van de lege doos maakt Luna een paleis.
Door het paleis reist ze naar vroeger.
Nu is Luna een prinses.
Haar broe... »