Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Lang geleden
Lang geleden
Lang geleden…, de met een Zilveren Griffel bekroonde voorleesbundel van Arend van Dam en Alex de Wolf, is nu beschikbaar als luisterboek. De vijftig toegank... »
 
 
 
 
 

1,2,3,4,5,6, zeven
1,2,3,4,5,6, zeven
Zo is het leven van een kind van zeven. Leren tafelen. Een geheime club oprichten (denk aan het clubpasje en vergeet het geheime wachtwoord niet!). Je eerste... »
 
 
 
 
 

Wat is er, Eekhoorn?
Wat is er, Eekhoorn?
Eekhoorn zit naast zijn step op de grond. Zijn vrienden zien duidelijk aan zijn gezicht dat er iets is, maar wat? Kijkt hij boos? Is hij bang? Heeft hij zich... »
 
 
 
 
 

Onder vuur
Onder vuur
Bregje is vastbesloten haar vader te redden. Het is oorlog tussen Nederland en Spanje, en Bregjes vader is in dienst bij de Spanjaarden! Hij zit in Groenlo, ... »
 
 
 
 
 

De ontvoerde prinses
De ontvoerde prinses
Ward is een jonge monnik. Hij brengt zijn dagen door in de schrijfzaal van een klooster dromend van rijkdom zo veel rijkdom dat hij zijn arme familie kan hel... »
 
 
 
 
 

Schildknaap op het Muiderslot
Schildknaap op het Muiderslot
Op 15 juni 1296 komt Witte van Heusden aan op het Muiderslot het kasteel van Floris de Vijfde. Hij verwacht er schildknaap te worden maar tot zijn teleurstel... »
 
 
 
 
 

Een vriendje voor Eekhoorn
Een vriendje voor Eekhoorn
Eekhoorn heeft een nieuwe buurman. Wie zou het zijn? Misschien is het wel een eekhoorn, net als hij! Of een olifant of aap, zoals zijn beste vrienden! Maar h... »
 
 
 
 
 

Lava en chocolade
Lava en chocolade
Arthurs vader Theo is een veelbelovend kunstenaar. In Guatemala probeert hij een van zijn vreemdste idee;n uit: hij wil van gloeiende lava beelden maken. Art... »