Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Red Dada!
Red Dada!
Juul woont met haar ouders in Afrika. Haar vader bouwt er een varkensboerderij. Sela is Juuls buurmeisje. Als de biggen aankomen is er niet genoeg voer om ze... »
 
 
 
 
 

Het boek van Leo
Het boek van Leo
<p>Leren lezen met de AVI-boeken van Arend van Dam</p><p>Veilig en goed leren lezen met de makers van <em>Lang geleden…</em> Speciaal voor leerlingen van g... »
 
 
 
 
 

Opschieten, oma!
Opschieten, oma!
Oma brengt Loes naar school. Maar waar is haar rugzak? En haar broodtrommel? Heeft ze haar gymkleren wel? En haar boek van de schoolbieb?Met engelengeduld re... »
 
 
 
 
 

Het meisje met de parel
Het meisje met de parel
Wat doet die kikker bij de stier van Paulus Potter?
Wie heeft zich verstopt om te ontkomen aan de luizenkam?
Waarom fluit het puttertje van Carel Fabritius... »
 
 
 
 
 

Vuur
Vuur
<p><strong>Meeslepend leesboek van Arend van Dam over vulkanen</strong></p><p>Hoe gevaarlijk zijn vulkanen? Om deze vraag te beantwoorden dompelde Arend van ... »
 
 
 
 
 

Uit de brand
Uit de brand
Burnout is een psychische toestand die ingrijpende gevolgen heeft voor het functioneren op het werk en in de privsituatie. Voor de persoon met burnout zelf m... »
 
 
 
 
 

De diamant van Banjarmasin
De diamant van Banjarmasin
Op de bijrijdersstoel in de vrachtwagen van zijn vader vraagt Arend op een dag: ‘Pa, wie zijn wij eigenlijk? Waar komen we vandaan?’
In dit boek probeer... »
 
 
 
 
 

Het spel van de wereld
Het spel van de wereld
een ontdekkingsreis op internet »