Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Een hele kunst...
Een hele kunst...
Kunst is niet zomaar een paar kloddertjes verf op een doek, wat letters in een boek of losse muzieknoten in een compositie. Arend van Dam en Alex de Wolf heb... »
 
 
 
 
 

Overal en ergens
Overal en ergens
<p>Nederland is meer dan klompen, kaas en tulpen. <em>Overal en ergens...</em> reist door de twaalf provincies en vertelt over alles wat ons land zo bijzonde... »
 
 
 
 
 

Lang geleden
Lang geleden
<h2>Everseller van Zilveren Griffel-winnaar Arend van Dam!</h2><p>De Nederlandse geschiedenis bevat veel mooie en spannende verhalen, maar vaak zijn ze te mo... »
 
 
 
 
 

In een land hier ver vandaan ...
In een land hier ver vandaan ...
<p><em>In een land hier ver vandaan...</em> bevat vijftig verhalen over plekken die de wereld zo bijzonder maken. Over oude en nieuwe wereldwonderen, zoals d... »
 
 
 
 
 

Dat is snel!
Dat is snel!
<h1>Zelf leren lezen met <em>Lang geleden...</em></h1><p>De <em>Lang geleden…</em>-AVI-serie van Arend van Dam en Alex de Wolf is speciaal voor kinderen d... »
 
 
 
 
 

Vuur
Vuur
<h3>Meeslepend leesboek van Arend van Dam over vulkanen</h3><p>Hoe gevaarlijk zijn vulkanen? Om deze vraag te beantwoorden dompelde Arend van Dam zich onder ... »
 
 
 
 
 

De koning wil een hond
De koning wil een hond
Iedereen doet precies wat koning Lodewijk vraagt, maar er is geen hond die echt naar hem luistert. Hij krijgt alles aangereikt: zijn pruik, een prachtig muzi... »
 
 
 
 
 

De neus van Anders Aakeson
De neus van Anders Aakeson
De neus van Anders Aakeson is beter dan ...ja beter dan die van een speurhond. »
 
 
 
 
 

De gijzelaar en de bastaard
De gijzelaar en de bastaard
<h2>Een indrukwekkend waargebeurd historisch verhaal van Zilveren Griffel-winnaar Arend van Dam</h2><p>Op een dag in 1568 wordt Filips Willem, de dertienjari... »