Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Mijn Kwelling
Mijn Kwelling
Hij kwam me ‘s nachts halen, een wrede, aantrekkelijke vreemdeling uit een van Ruslands gevaarlijkste gebieden. Hij martelde me, vernietigde me en verwoest... »
 
 
 
 
 

De Krinar-gevangene
De Krinar-gevangene
Emily Ross had nooit verwacht dat ze haar dodelijke val in de jungle van Costa Rica zou overleven, en ze had absoluut niet verwacht dat ze zou ontwaken in ee... »
 
 
 
 
 

Verscheurd
Verscheurd
Het tweede deel in de New York Times en USA Today-bestseller dark-romancetrilogieOntvoerd op haar achttiende. Vijftien maanden gevangengehouden.Zo zwart-op-w... »
 
 
 
 
 

Vreselijke schoonheid
Vreselijke schoonheid
Een familiecontract. Een duistere deal. Geen ontsnapping mogelijk.Ik heb hem elf jaar geleden ontmoet. Een jaar later was ik met hem verloofd. Nu komt hij me... »
 
 
 
 
 

Mijn Obsessie
Mijn Obsessie
Midden in de nacht heb ik haar ontvoerd. Ik heb haar gekooid omdat ik niet zonder haar kan leven. Ze is mijn ware liefde, mijn verslaving, mijn obsessive.Ik ... »
 
 
 
 
 

Aanraking
Aanraking
In de nabije toekomst hebben de Krinar het voor het zeggen op aarde. De Krinar komen uit een ander universum, zijn veel verder ontwikkeld dan wij en zijn een... »
 
 
 
 
 

Verbonden
Verbonden
Cipier en gevangene Geliefden. Zielsverwanten.

Dat zijn we, en nog meer.

We dachten het ergste gehad te hebben. We dachten dat er eindelijk een kans was op... »
 
 
 
 
 

Mijn lot
Mijn lot
We zijn vijanden door het lot. We zijn geliefden door het lot.In een andere wereld zijn we voor elkaar gemaakt.Niet in deze wereld.NB: voor een optimale lees... »
 
 
 
 
 

Aantrekking
Aantrekking
Mia is volledig aan Korum overgeleverd nu ze in Lenkarda is, de grootste Krinar-nederzetting op aarde. Ze kan hier niet weg en ze heeft geen idee hoe ze zelf... »
 
 
 
 
 

Mijn toekomst
Mijn toekomst
Ik vocht tegen mijn lot en won. Ik sloot een pact met de duivel om haar bij me te houden.Het had voorbij moeten zijn. We hadden gelukkig moeten zijn.Jammer g... »