Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

De Krinar-gevangene
De Krinar-gevangene
Emily Ross had nooit verwacht dat ze haar dodelijke val in de jungle van Costa Rica zou overleven, en ze had absoluut niet verwacht dat ze zou ontwaken in ee... »
 
 
 
 
 

Verscheurd
Verscheurd
Het tweede deel in de New York Times en USA Today-bestseller dark-romancetrilogieOntvoerd op haar achttiende. Vijftien maanden gevangengehouden.Zo zwart-op-w... »
 
 
 
 
 

Wall Street Titan: Een Alpha Zone-roman
Wall Street Titan: Een Alpha Zone-roman
Een miljardair op zoek naar de perfecte vrouw...Op vijfendertigjarige leeftijd heeft Marcus Carelli het allemaal: hij is rijk, machtig en zo knap dat vrouwen... »
 
 
 
 
 

Aanraking
Aanraking
In de nabije toekomst hebben de Krinar het voor het zeggen op aarde. De Krinar komen uit een ander universum, zijn veel verder ontwikkeld dan wij en zijn een... »
 
 
 
 
 

Titans verslaving
Titans verslaving
DE ZINDERENDE, HARTVERWARMENDE AFSLUITING VAN HET WALL STREET TITAN DUETEen vastberaden miljardair...Beleggingsfonds gigant Marcus Carelli weet hoe hij moet ... »
 
 
 
 
 

De Krinar-onthulling
De Krinar-onthulling
Wat gebeurt binnen de muren van een alienseksclub blijft binnen de muren van een alienseksclub, toch?Nou, nee… Niet als je er een onthullend artikel over s... »
 
 
 
 
 

Verbonden
Verbonden
Cipier en gevangene Geliefden. Zielsverwanten.

Dat zijn we, en nog meer.

We dachten het ergste gehad te hebben. We dachten dat er eindelijk een kans was op... »
 
 
 
 
 

Mijn Kwelling
Mijn Kwelling
Hij kwam me ‘s nachts halen, een wrede, aantrekkelijke vreemdeling uit een van Ruslands gevaarlijkste gebieden. Hij martelde me, vernietigde me en verwoest... »
 
 
 
 
 

Vreselijke schoonheid
Vreselijke schoonheid
Een familiecontract. Een duistere deal. Geen ontsnapping mogelijk.Ik heb hem elf jaar geleden ontmoet. Een jaar later was ik met hem verloofd. Nu komt hij me... »
 
 
 
 
 

Aantrekking
Aantrekking
Mia is volledig aan Korum overgeleverd nu ze in Lenkarda is, de grootste Krinar-nederzetting op aarde. Ze kan hier niet weg en ze heeft geen idee hoe ze zelf... »