Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Hol van de duivel
Hol van de duivel
Inwonende bijlesdocent voor vierjarige gezocht. Moet bereid zijn om naar een afgelegen landgoed in de bergen te verhuizen. $ 3K/week contant.Ik ben op de vlu... »
 
 
 
 
 

Geclaimd
Geclaimd
Yulia is dan wel ontsnapt, veilig is ze nog lang niet. Dagelijks ben ik bezig met de risico’s van mijn vak, maar het enige dat me echt op de been houdt, is... »
 
 
 
 
 

Verwrongen
Verwrongen
Ontvoerd. Meegenomen naar een privé-eiland.

Ik had nooit gedacht dat mij dit zou overkomen. Ik had me nooit kunnen voorstellen dat een toevallige ontmoetin... »
 
 
 
 
 

De kooi van een engel
De kooi van een engel
Terug in het hol van de duivel ben ik aan een man overgeleverd die me fascineert en angst aanjaagt, een tedere moordenaar wiens obsessie voor mij met de dag ... »
 
 
 
 
 

De Krinar-gevangene
De Krinar-gevangene
Emily Ross had nooit verwacht dat ze haar dodelijke val in de jungle van Costa Rica zou overleven, en ze had absoluut niet verwacht dat ze zou ontwaken in ee... »
 
 
 
 
 

Verscheurd
Verscheurd
Het tweede deel in de New York Times en USA Today-bestseller dark-romancetrilogieOntvoerd op haar achttiende. Vijftien maanden gevangengehouden.Zo zwart-op-w... »
 
 
 
 
 

Wall Street Titan: Een Alpha Zone-roman
Wall Street Titan: Een Alpha Zone-roman
Een miljardair op zoek naar de perfecte vrouw...Op vijfendertigjarige leeftijd heeft Marcus Carelli het allemaal: hij is rijk, machtig en zo knap dat vrouwen... »
 
 
 
 
 

Aanraking
Aanraking
In de nabije toekomst hebben de Krinar het voor het zeggen op aarde. De Krinar komen uit een ander universum, zijn veel verder ontwikkeld dan wij en zijn een... »
 
 
 
 
 

Titans verslaving
Titans verslaving
DE ZINDERENDE, HARTVERWARMENDE AFSLUITING VAN HET WALL STREET TITAN DUETEen vastberaden miljardair...Beleggingsfonds gigant Marcus Carelli weet hoe hij moet ... »
 
 
 
 
 

De Krinar-onthulling
De Krinar-onthulling
Wat gebeurt binnen de muren van een alienseksclub blijft binnen de muren van een alienseksclub, toch?Nou, nee… Niet als je er een onthullend artikel over s... »