Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Plus en min
Plus en min
Wiebel-tinkel-wiebel-ting...<br/><br/>Wel 1000 sterren dwarrelen naar beneden:<br/><br/>+ sterren <br/><br/>: sterren<br/><br/>- sterren <br/><br/>x sterren<... »
 
 
 
 
 

De kerst van de keizer
De kerst van de keizer
‘Ik wil dit jaar een kerst,’ riep de keizer.<br/>En hij keek nors voor zich uit.<br/>‘Een kerst die heel … heel … heel … bijzonder is.’<br/>En hij slo... »
 
 
 
 
 

Tuur en Daan
Tuur en Daan
 »
 
 
 
 
 

Rups in de room
Rups in de room
wat lust een kind? vraagt oom. rups in de room? pad in de wijn? of vla van koe? ben je gek, lacht fien. nee oom, zegt sem. worst met moes!
Een dol verhaal ov... »
 
 
 
 
 

Samen in de hoek
Samen in de hoek
Tuur en Daan zijn een tweeling. <br/>Juf Trees vindt dat ze in dezelfde klas horen. <br/>Ze vindt dat ze samen moeten spelen. <br/>Maar dat willen Tuur en Da... »
 
 
 
 
 

Okki
Okki
 »
 
 
 
 
 

Kom je naar ons feest?
Kom je naar ons feest?
ik geef een feest! zegt pim.<br/>een feest voor de buurt!<br/>hij maakt een tent in de tuin.<br/><br/>noor temt nam-nam.<br/>lot slaat op de trom.<br/>en dan... »
 
 
 
 
 

Mien en Roel
Mien en Roel
 »
 
 
 
 
 

Gratis, voor niks
Gratis, voor niks
Loes krijgt een zwembad.<br/>Met stortbad, plonsbad en bar erbij!<br/>Daar willen Daan en Tuur ook wel eens in.<br/>Ijverig oefenen ze hun zwemslag.<br/>Met ... »
 
 
 
 
 

Opa zoekt familie
Opa zoekt familie
Ibrahim maakt een buurtkrant, samen met Marthe en Roos.<br/>Ze willen een stuk schrijven over meneer Hugo.<br/>Dat is de oudste bewoner van de straat.<br/>Ze... »