Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Oude botten
Oude botten
<p><em>Oude botten</em> is het begin van een bloedstollende nieuwe serie van thrillerschrijvers Douglas Preston & Lincoln Child.</p><p>Nora Kelly, een jonge ... »
 
 
 
 
 

Het Duivelsplateau
Het Duivelsplateau
In het derde deel van waanzinnig populaire reeks met archeoloog Nora Kelly van #1-bestsellerauteurs Preston & Child ontdekken Nora Kelly en Corrie Swanson tw... »
 
 
 
 
 

Het blauwe labyrint
Het blauwe labyrint
Een familiegeheim achtervolgt Pendergast… Fbi-agent Aloysius Pendergast treft zijn bloedeigen zoon dood aan voor zijn deur. Alles wijst op een perfecte moo... »
 
 
 
 
 

Voorbij de ijsgrens
Voorbij de ijsgrens
Voorbij de ijsgrens van Preston & Child is een Gideon Crew thriller, geschreven door de #1-bestsellerauteurs van de Pendergast-thrillers. De vloek van het oe... »
 
 
 
 
 

De Codex
De Codex
Een Duizelingwekkende Nalatenschap Staat Op Het Spel.... »
 
 
 
 
 

Scharlaken kust
Scharlaken kust
fbi-agent Pendergast accepteert een privĂ©opdracht in Exmouth om de diefstal van een waardevolle wijnkelder te onderzoeken. Samen met zijn pupil Constance Gr... »
 
 
 
 
 

Virus
Virus
In Virus van Preston & Child experimenteert een groep briljante genetici in het diepste geheim met het meest voorkomende virus ter wereld: het griepvirus.

... »
 
 
 
 
 

De vloek van het oerwoud
De vloek van het oerwoud
Er sluipt iets door de stoffige gangen en galmende zalen van het wereldberoemde Natural History Museum in New York. Er worden gruwelijke moorden gepleegd.

Z... »
 
 
 
 
 

Het helse rad
Het helse rad
Even dachten we dat we de enigmatische en briljante FBI-agent Aloysius Pendergast niet meer terug zouden zien na de titanenstrijd met zijn boosaardige tweeli... »
 
 
 
 
 

De gruwelkamer
De gruwelkamer
In Manhattan wordt een gruwelijke ontdekking gedaan: een ondergronds knekelhuis. Er blijken botten te liggen van tientallen slachtoffers, die allen rond 1880... »