Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

De Codex
De Codex
Een Duizelingwekkende Nalatenschap Staat Op Het Spel.... »
 
 
 
 
 

Virus
Virus
In Virus van Preston & Child experimenteert een groep briljante genetici in het diepste geheim met het meest voorkomende virus ter wereld: het griepvirus.

... »
 
 
 
 
 

Berg des doods
Berg des doods
Berg des doods van de #1-bestsellerauteurs Preston & Child, bekend van de Pendergast-reeks, is het vierde deel in de waanzinnig populaire serie met archeoloo... »
 
 
 
 
 

Wit vuur
Wit vuur
Preston & Child, Wit vuur
Een Pendergast thriller

`De beste Pendergast thriller tot nu toe; een botsing tussen heden en verleden die je ademloos achterlaat.... »
 
 
 
 
 

Bloedeloos
Bloedeloos
<p>In Savannah, Georgia, worden leeggezogen lichamen gevonden. Paniek breekt uit in de stad en de legende van de Savannah Vampier wordt meteen nieuw leven in... »
 
 
 
 
 

De Egyptische sleutel
De Egyptische sleutel
Gideon Crew begint aan zijn wellicht laatste avontuur in De Egyptische sleutel, de nieuwste thriller van Preston & Child, de #1-bestsellerauteurs van de Gide... »
 
 
 
 
 

Weerwraak
Weerwraak
Pendergast ontdekt dat zijn vrouw helemaal niet bij het jachtincident is omgekomen, maar nog leeft. Alleen is hij op dat moment zelf voor dood achtergelaten ... »
 
 
 
 
 

Het Duivelsplateau
Het Duivelsplateau
In het derde deel van waanzinnig populaire reeks met archeoloog Nora Kelly van #1-bestsellerauteurs Preston & Child ontdekken Nora Kelly en Corrie Swanson tw... »
 
 
 
 
 

Dichtregels voor de doden
Dichtregels voor de doden
Dichtregels voor de doden van Preston & Child is het achttiende deel in de Pendergast-serie.Na een machtswissel binnen de top van de FBI in New York, wordt A... »