Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Het blauwe labyrint
Het blauwe labyrint
Een familiegeheim achtervolgt Pendergast… Fbi-agent Aloysius Pendergast treft zijn bloedeigen zoon dood aan voor zijn deur. Alles wijst op een perfecte moo... »
 
 
 
 
 

Dodenboek
Dodenboek
Dodenboek van Preston & Child is de derde thriller in de serie over FBI-agent Aloysius Pendergast. Hier moet hij het opnemen tegen zijn levensgevaarlijke, ma... »
 
 
 
 
 

Scharlaken kust
Scharlaken kust
fbi-agent Pendergast accepteert een privĂ©opdracht in Exmouth om de diefstal van een waardevolle wijnkelder te onderzoeken. Samen met zijn pupil Constance Gr... »
 
 
 
 
 

Dans des Doods
Dans des Doods
`Pendergast blijft boeien. Veronica MagazineFBI-agent Pendergast heeft een gedreven, dodelijke vijand, die hem al zijn hele leven achtervolgt: zijn levensgev... »
 
 
 
 
 

Berg des doods
Berg des doods
Berg des doods van de #1-bestsellerauteurs Preston & Child, bekend van de Pendergast-reeks, is het vierde deel in de waanzinnig populaire serie met archeoloo... »
 
 
 
 
 

Het verdwenen eiland
Het verdwenen eiland
'De thrillers van Preston & Child steken met kop en schouders uit boven die van hun concurrenten.' - Publishers WeeklyIn Het verdwenen eiland krijgt Gideon C... »
 
 
 
 
 

Oude botten
Oude botten
<p><em>Oude botten</em> is het begin van een bloedstollende nieuwe serie van thrillerschrijvers Douglas Preston & Lincoln Child.</p><p>Nora Kelly, een jonge ... »
 
 
 
 
 

Scharlaken kust
Scharlaken kust
Scharlaken kust van Preston & Child is de vijftiende thriller in de serie over FBI-agent Aloysius Pendergast. Hier moet hij het opnemen tegen geesten uit het... »
 
 
 
 
 

Schorpioenenstaart
Schorpioenenstaart
Van het nummer 1 bestsellerduo Preston & Child komt een spannende nieuwe thriller met archeoloog Nora Kelly en FBI-agent Corrie Swanson in de hoofdrol.Wannee... »