Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

De kunstroof
De kunstroof by Ian Rankin
 
 
 
 
 

“De kunstroof gaat over een diefstal van kunstwerken die door kopieën zullen worden vervangen. Wanneer je op tv de serie 'Het Geheim van de Meester' hebt gevolgd...”»


Het vorige meisje
Het vorige meisje by J.P. Delaney
 
 
 
 
 

“Het verhaal wordt om beurten verteld in ordelijke, korte hoofdstukken die je al lezend bijna deel laat uitmaken van het huis en wisselt telkens van perspectief ...”»


IJsprinses
IJsprinses by Camilla Läckberg
 
 
 
 
 

“IJsprinses is Läckbergs debuutroman. Het speelt zich af in haar geboorteplaats, het winterse Fjällbacka aan de Zweedse westkust. Het is een kleine, gesloten gem...”»


The Late show
The Late show by
 
 
 
 
 

“The Late Show

Renée Ballard is teruggezet naar de nachtdienst (de plek voor losers) bij de LAPD na een #metoo ervaring met haar meerdere, Lt. Olivas. Haar car...”
»


the song rising
the song rising by Samantha Shannon
 
 
 
 
 

“Deel III uit de reeks vanuit eindelijke zeven boeken heeft mij niet teleurgesteld. Het begin is niet bijster vlot en de eerste honderd bladzijdes zijn minder bo...”»


Het eiland
Het eiland by John Grisham
 
 
 
 
 

“Het boek begint met een vindingrijk brutale roof uit de zwaarbeveiligde bibliotheek van de universiteit van Princeton. Daar worden vijf manuscripten van F. Scot...”»


Al wat schittert
Al wat schittert by Eleanor Catton
 
 
 
 
 

“Al wat schittert is een hedendaagse roman in een 19e-eeuwse galajurk, en met recht een daverende leeservaring. Een Britse gelukszoeker belandt in 1866 midden in...”»


De keerzijde
De keerzijde by Michael Connelly
 
 
 
 
 

“Boeiend en spannend tot op de laatste pagina.”»


De klokkenluider
De klokkenluider by John Grisham
 
 
 
 
 

“Het verhaal komt voor een thriller iets te traag op gang, en naar het eind toe had het misschien beter wat korter gekund. Daardoor is het beslist niet een heel ...”»


Dark Corners
Dark Corners by Ruth Rendell
 
 
 
 
 

“De hoofdpersoon uit Dark Corners, Carl Martin, is ergens een grote sukkel die eigenlijk best veel mee heeft, maar in een wat op een tijdelijke dip lijkt iets he...”»