Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

» »
 De moordenaar droeg blauw
De moordenaar droeg blauw by Agatha Christie
»
 
 
 
 
 

Tegenstroom
Tegenstroom by Jason Kindermans
"Tegenstroom tracht een lans te breken voor onderwerpen of thematieken die, gezien hun lading, liever uit de weg worden gegaan. Dit werk poogt om de stilte te d... »
 
 
 
 
 

Henry IV (Part 1&2)
Henry IV (Part 1&2) by William Shakespeare
In King Henry IV, Part 1 King Henry IV is having an unquiet reign. Henry IV, Part 2 picks up where Henry IV, Part 1 left off. »
 
 
 
 
 

DE BABYFABRIEK
DE BABYFABRIEK by Hens Hauer
Luuk's jeugd verliep alles behalve gemakkelijk.Na enkele jaren in wat rustiger vaarwater moet hij nog steeds het vuur uit z'n sloffen lopen om een enigszins acc... »
 
 
 
 
 

Last-minute Londen
Last-minute Londen by Evi Dekker
Voor lezers van Suzanne Vermeer, Linda van Rijn en Kiki van Dijk. De nieuwe Evi Dekker gaat over kunst, intriges en giftige relaties in het altijd bruisende Lon... »
 
 
 
 
 

Mary en Rose
Mary en Rose by Rebecca West
Moeder Clare heeft door een slimmigheid wat geld verdiend en de familie Aubrey geniet nu van kleine luxes. De kinderen zijn opgegroeid tot tieners: de tweeling ... »
 
 
 
 
 

Herinneringen aan Vivaldi
Herinneringen aan Vivaldi by C. Schouwenaars (Vertaling) & Patrick Rosbo
In dit boek leert men de geestelijke Vivaldi kennen in de ingewikkeldheid van zijn heftige en tegenstrijdige natuur, gekwetst door een onmogelijke liefde voor een prinses 'van lichte zeden' die hem in opspraak bracht. »
 
 
 
 
 

De gedaanteverwisseling
De gedaanteverwisseling by Franz Kafka & Willem van Toorn (vertaling)
Het beroemdste verhit uit de wereldliteratuur heeft een een intrige: Gregor Samsa is in een eng beestje veranderd, maar dat beestje heeft de lengte van een mens...  »
 
 
 
 
 

Niet dicht te slaan
Niet dicht te slaan by Rosalie Kuiper
Niet dicht te slaan is het ontroerende en krachtige verhaal van Rosalie, een jonge vrouw, die na een turbulente periode in haar jeugd op zoek gaat naar zichze... »
 
 
 
 
 

Het boek Louis
Het boek Louis by Joris Linssen
<p>Dit is het verhaal van Louis en de invloed die hij heeft gehad op Joris Linssen. Louis wordt geboren in een taxi, te vondeling gelegd en later weer teruggeha... »