Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

» »
 10 mei 1940
10 mei 1940 by George Knottnerus
10 mei 1940. Binnentrekkende Duitsers overrompelen stad en land. Een domineeszoon uit de Achterhoek en een katholieke bakkersdochter uit Rotterdam storten zich in een onmogelijke romance.  »
 
 
 
 
 

Achterhoekse Vogelroutes
Achterhoekse Vogelroutes by G.W. Knottnerus & George Knottnerus
Negen wandel- en fietsroute door de Gelderse Achterhoek door mooie natuurgebieden vol vogels.  »
 
 
 
 
 

Lichtvoetig de wereld door
Lichtvoetig de wereld door by G.W. Knottnerus & George Knottnerus
Bundel van 100 columns, eerder verschenen in Te Voet en natuurbladen. »
 
 
 
 
 

Doodsangst
Doodsangst by George Knottnerus
Tjerk de Vries zit met wrok over een onterecht ontslag. Hij troost zich met zijn bijbaan als postbezorger. Dan slaat het noodlot toe keihard en dubbel toe. Alles lijkt verloren, maar hij besluit terug te vechten. »
 
 
 
 
 

David Copperfield
David Copperfield by Charles Dickens & Vertaald door André Noorbeek
David Copperfield is terecht het graagst-gelezen boek van Dickens. Door de ik-vorm van het verhaal heeft de lezer van het begin een nauwverbondenheid met het verhaal, die hem tot het einde gevangen houdt.  »
 
 
 
 
 

Bevroren vlammen
Bevroren vlammen by Jens Henrik Jensen
Voor zover iedereen weet is oorlogsveteraan Niels Oxen verongelukt op zee. In werkelijkheid bevindt hij zich op een eiland in de Zweedse archipel, waar hij het ... »
 
 
 
 
 

Papadag
Papadag by Jet van Vuuren
<b>Jet van Vuuren schrijft oer-Hollandse thrillers waarin vrouwen de hoofdrol spelen. Vrouwen met een bepaalde achtergrond, een tikkeltje verknipt, moordlustig,... »
 
 
 
 
 

Girl in te dark / meisje in het donker
Girl in te dark / meisje in het donker by Marion Pauw
‘Meisje in het donker’ van Marion Pauw is de Amerikaanse remake van ‘Daglicht’, de internationale bestseller die tevens succesvol werd verfilmd. Marion Pauw sch... »
 
 
 
 
 

Vermist
Vermist by Ellen De Vriend
<b>Na het succes van <i>Bitterzoet</i> en <i>Crush</i> een heel actuele thriller van Ellen De Vriend.<br/><br/>Soms verandert je wereld in een fractie van een s... »
 
 
 
 
 

Op voet van oorlog
Op voet van oorlog by Willeke Stadtman
Tegen middernacht staan er bij Willeke Stadtman twee agenten op de stoep. Haar jongste broer is dood, zelfmoord. Nog geen maand later volgt het ongeluk van haar... »