Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

» »
 Engel
Engel by Freya Gerritsen
Als Freya’s vader – eens een veelbelovend gitarist – terminaal ziek is, mag ze hem interviewen over zijn bewogen leven. Dat doet ze als journalist, niet als doc... »
 
 
 
 
 

Dansen in het donker
Dansen in het donker by René Appel
René Appel - Dansen in het donker
Dansen in het donker is een onvervalste René Appel, met levendige dialogen, een actuele problematiek en een herkenbare omgevin... »
 
 
 
 
 

Het laatste uur
Het laatste uur by Minette Walters
Wanneer de pest in 1348 Engeland bereikt, begrijpt niemand waarom er in zo'n korte tijd zo veel doden vallen. Als Sir Richard na een reis terugkomt in zijn dorp... »
 
 
 
 
 

Jij bent uniek!
Jij bent uniek! by C.G. Geluk
Dit boek wil jongeren helpen bij het zoeken naar hun eigen identiteit. Het wijst erop dat God, die alles geschapen heeft, ieder mens persoonlijk kent. »
 
 
 
 
 

Drakenvlucht
Drakenvlucht by Salomon Corlyn
Eén verdwaalde Draak, twee behulpzame Elfen en een onbekende wereld vol gevaar.Bijna niemand weet van hun bestaan, behalve uit mythes en legendes. De Draken lev... »
 
 
 
 
 

Judas
Judas by Astrid Holleeder
<p>'Een valse hond sluit je op in een hok, of laat je inslapen.'</p><p>Astrid en Sonja Holleeder besluiten in 2013 te doen wat niemand voor mogelijk hield: ze s... »
 
 
 
 
 

Verzoeking
Verzoeking by Harlan Coben
Dan is jeugdhulpverlener. Het telefoontje is zoals vele anderen: een dertienjarig meisje, vermoedelijk misbruikt, een adres en de opdracht poolshoogte te nemen.... »
 
 
 
 
 

Een kleine verrassing
Een kleine verrassing by Hendrik Groen
Hendrik en Evert zijn terug!Hendrik Groen is de winnaar van de NS Publieksprijs 2016 én 2018De tv-serie Het geheime da... »
 
 
 
 
 

An American Tragedy
An American Tragedy by Theodore Dreiser
An American MasterpieceClyde Griffiths finds his social-climbing aspirations and love for a rich and beautiful debutante threatened when his lower-class pregnant girlfriend gives him an ultimatum. »
 
 
 
 
 

Pachinko
Pachinko by Min Jin Lee
<p>Een generaties omspannend verhaal over een Koreaanse familie die een nieuw leven opbouwt in JapanVoor de lezers van <em>Wilde zwanen</em> en <e... »