Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

» »
 Je tweede leven begint als je begrijpt dat je er maar één hebt
Je tweede leven begint als je begrijpt dat je er maar één hebt by Raphaëlle Giordano
Het enorme Franse succes – meer dan 600.000 exemplaren verkocht!<br/><br/>Camille leidt een plezierig leven. Ze heeft een leuke man, een fantastische zoon en ee... »
 
 
 
 
 

Bonita Avenue
Bonita Avenue by Peter Buwalda
Joni Sigerius de stiefdochter van de rector magnificus van de Universiteit Twente drijft samen met haar vriend Aaron een handeltje dat ze maar liever voor haar ... »
 
 
 
 
 

Altijd dichtbij
Altijd dichtbij by Paula Daly
'Altijd dichtbij' (Keep Your Friends Close) is de tweede thriller van Paula Daly die in het Nederlands verschijnt. Eerder schreef zij 'Ontaard' (What Kind Of Mo... »
 
 
 
 
 

Pogingen iets van het leven te maken
Pogingen iets van het leven te maken by Hendrik Groen
<p>Hendrik Groen mag dan oud zijn, hij is nog lang niet dood en niet van plan zich eronder te laten krijgen. Toegegeven: zijn dagelijkse wandelingen worden stee... »
 
 
 
 
 

Off piste
Off piste by Linda van Rijn
De ski-vakantie van vier bevriende stellen eindigt in een drama als één van de vrouwen ten val komt. Ongeluk of kwade opzet? »
 
 
 
 
 

De ijzeren vogel
De ijzeren vogel by Thomas Rövekamp
De ijzeren vogel omvat 55 opmerkelijke korte verhalen, soms grappig, soms bruut, maar altijd interessant. »
 
 
 
 
 

Klikspaan
Klikspaan by M.J. Arlidge
<p>Helen Grace is de heldin van de populaire thrillerreeks van M.J. Arlidge. Ze is een geharde rechercheur die motor rijdt en zich het liefst alleen door het le... »
 
 
 
 
 

Pluk een roos
Pluk een roos by M.J. Arlidge
<p>Helen Grace is de heldin van de populaire thrillerreeks van M.J. Arlidge. Ze is een geharde rechercheur die motor rijdt en zich het liefst alleen door het le... »
 
 
 
 
 

Iene Miene Mutte
Iene Miene Mutte by M.J. Arlidge
<p>Het meisje was amper nog in leven toen ze het bos uit kwam lopen. Het verhaal van haar ontvoering was donkerder dan de meest verschrikkelijke nachtmerrie. Ma... »
 
 
 
 
 

De wederkomst
De wederkomst by Mario Reading
<p>Zes maanden geleden riskeerde Adam Sabir zijn leven om de legendarische verloren profetieën van Nostradamus te vinden. Onder zware tijdsdruk moet hij ze prob... »