Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

» »
 Sterven, een levensverhaal
Sterven, een levensverhaal by Cory Taylor
Cory Taylor was een van Australie’s meest geliefde auteurs, en ze leed aan een ongeneselijke vorm van kanker. Ze woog, zoals ze ons in dit opmerkelijke boek ver... »
 
 
 
 
 

Onderuitgehaald
Onderuitgehaald by Loes den Hollander
Het gezin Fortuin, vader Fokke en dochters Wieke en Sigrid, heeft al zware stormen moeten doorstaan als Freddy, de tweede vrouw van Fokke en de stiefmoeder van ... »
 
 
 
 
 

Trots en vooroordeel
Trots en vooroordeel by Jane Austen
Voor de vijf dochters van de familie Bennet bestaat er maar één carrière: het huwelijk. De komst van twee rijke, knappe en huwbare jongemannen veroorzaakt dan ook het nodige tumult in de familie. Voordat het verhaal tot een gelukkig einde kan worden gebracht moet de slimme en levendige Elizabeth haar vooroordelen tegenover mr. »
 
 
 
 
 

Bell Jar
Bell Jar by Sylvia Plath
In this classic comingofage novel set in postWorld War II America EstherGreenwood emerges as a double for author Sylvia Plath. A summer internship at afashion magazine in New York City reveals only the lack of beauty in the youngwomans inner life as Esther succumbs to a pervasive depression that she likensto being trapped beneath the title object a bell jar struggling for her nextbreath. »
 
 
 
 
 

De Mefisto Club
De Mefisto Club by Tess Gerritsen
P E C C A V I <br/><br/>Dit Latijnse woord is in bloed gekrast op de plek waar een jonge vrouw op nietsontziende wijze is vermoord: IK HEB GEZONDIGD. Het is bedoeld als een kerstgroet en jaagt patholoog-anatoom Maura Isles en rechercheur Jane Rizzoli de stuipen op het lijf. »
 
 
 
 
 

Aangeraakt
Aangeraakt by Lisa Gardner
‘Lisa Gardner wordt steeds beter. <i>Aangeraakt</i> gaat over de ontvoering van een compleet gezin. Origineel, geloofwaardig en doodeng!’ – Karin Slaughter


‘<... »
 
 
 
 
 

Schildpadden tot in het oneindige
Schildpadden tot in het oneindige by John Green
Schildpadden tot in het oneindige gaat over vriendschap voor het leven, onverwachte ontmoetingen, Star Wars-fanfictie en een tuatara die op het punt staat een fortuin te erven.  »
 
 
 
 
 

Gustav & Anton
Gustav & Anton by Rose Tremain
Gustav Perle groeit op in een Zwitsers stadje, waar de Tweede Wereldoorlog ver weg lijkt. Zijn vader is dood, zijn moeder is een harde, ongelukkige vrouw, die h... »
 
 
 
 
 

De man die naar Auschwitz wilde
De man die naar Auschwitz wilde by Denis Avey & Rob Broomby
Denis Avey, een dappere jonge Britse soldaat, vecht in de Tweede Wereldoorlog in Noord-Afrika. Daar wordt hij in 1944 krijgsgevangen genomen. In het werkkamp in... »
 
 
 
 
 

Versier me dan
Versier me dan by Jill Mansell
Versier me dan als je kan!<br/><br/>Cleo schrikt zich lam als ze op een begrafenis opeens oog in oog staat met haar vroegere klasgenoot Johnny. Wat een pestkop was dat altijd; ze heeft er nog een complex van!<br/>Kort daarna stort haar hele wereld in: ze komt er namelijk achter dat haar fantastische vriend Will al getrouwd is. »