Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

» »
 De nachtegaal
De nachtegaal by Kristin Hannah
De zussen Viann en Isabelle hebben altijd een goede band gehad, ondanks hun verschillen. Isabelle, de jongste en brutaalste van de twee, woont in Parijs, terwij... »
 
 
 
 
 

De supermarktsurvivalgids
De supermarktsurvivalgids by Teun van de Keuken
<p>Journalist, columnist en programmamaker Teun van de Keuken helpt je de beste keuzes maken in de supermarktTeun van de Keuken is de best denkbar... »
 
 
 
 
 

Het meisje zonder naam
Het meisje zonder naam by Diney Costeloe
Diney Costeloe verovert lezersharten over de hele wereld. Haar nieuwe roman ‘Het meisje zonder naam’ (‘The Girl With No Name’) is net als de wereldhit ‘De verlo... »
 
 
 
 
 

Quarantaine
Quarantaine by Erik Betten
Quarantaine is het spannende debuut van Erik Betten. Een actuele thriller over een dodelijke bacterie – en een overheid die ondenkbare maatregelen neemt.

Groni... »
 
 
 
 
 

De IJzerprinses
De IJzerprinses by Julie Kagawa
Mijn naam is Meghan Chase.

Ik ben mijn belofte aan Ash, de Winterprins, nagekomen en ben meegegaan naar het Winterhof. Hoe lang ik daar nu al zit? Geen idee. ... »
 
 
 
 
 

De IJzerkoning
De IJzerkoning by Julie Kagawa
Een meisje moet afreizen naar een magische wereld om haar broertje te redden.  »
 
 
 
 
 

Dicht op de hielen
Dicht op de hielen by Tess Gerritsen
'Mrs. Fontaine, excuses dat ik nog zo laat bel, maar...'Sarah Fontaine is nog maar net getrouwd wanneer ze een schokkend telefoontje krijgt van het ministerie van Buitenlandse Zaken: haar man is omgekomen bij een hotelbrand in Berlijn. Maar de bewijzen die de volgende dag worden aandragen - ze hebben zelfs zijn trouwring met inscriptie - overtuigen haar niet. Ze voelt dat hij nog in leven is, en dat besluit ze te bewijzen ook.Diplomaat Nick O'Hara hoefde er niet bij betrokken »
 
 
 
 
 

Kind 44
Kind 44 by Tom Rob Smith
<b>Het betreft hier een Dwarsligger, een innovatief nieuw boekformaat dat gemakkelijk in de hand ligt en je overdwars leest. Gedrukt op dundrukpapier, met een gewicht van nog geen 145 gram. Ideaal voor in je binnenzak of handtas.</b>

1953. »
 
 
 
 
 

Zustermoord
Zustermoord by Tess Gerritsen
Dokter Maura Isles ziet door haar werk als patholoog anatoom meer lijken dan haar lief is maar nooit eerder bood het slachtoffer van een moord zon angstaanjagende aanblik. Maura huivert wanneer ze op de autopsietafel het levenloze lichaam ziet dat als twee druppels water op haar lijkt. »
 
 
 
 
 

Rouwconflict
Rouwconflict by Marion Uitslag & Tineke Rodenburg
 »