Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

» »
 Voor altijd gezien
Voor altijd gezien by Marie Force
<p>Zo verslavend als <em>Calendar Girl</em>, zo grappig als Jennifer Probst, zo romantisch als Jessica ClareDeel 1 van de heerlijke <em>Voor altij... »
 
 
 
 
 

Kieft
Kieft by Michel van Egmond
Bijna twintig jaar lang droeg voetballer Wim Kieft een groot geheim met zich mee.

Dat is nu voorbij.

Aan Michel van Egmond, auteur van de mega-bestseller GIJP... »
 
 
 
 
 

De hobbit
De hobbit by J.R.R. Tolkien
<p>Uiteraard is dit een uitgave van het hele verhaal, maar waar gaat de film verder? Bilbo, Thorin en de rest van de dwergen zijn soort van heelhuids uit de Nev... »
 
 
 
 
 

The Wonder
The Wonder by Emma Donoghue
Een Engelse zuster en een Ierse non bewaken een Iers meisje dat al vier maanden vast. Het is hun taak om erop toe te zien dat hier een hogere macht aan het werk is of sprake van een listig bedrog. »
 
 
 
 
 

Eerste liefde
Eerste liefde by Ivan Toergenjev
Er is nauwelijks een verhaal dat beter laat navoelen wat het betekent om voor het eerst verliefd te zijn ‒ een onbereikbare liefde. Toergenjevs lyrische toon pa... »
 
 
 
 
 

De acht bergen
De acht bergen by Paolo Cognetti
Pietro is een stadsjongen uit Milaan. Zijn vader is scheikundige, en gefrustreerd door zijn werk in een fabriek. Zijn ouders delen een liefde voor de bergen, da... »
 
 
 
 
 

De groene mijl
De groene mijl by Stephen King
een verhaal in zes delen... »
 
 
 
 
 

Brave New World
Brave New World by Aldous Huxley
With an introduction by David Bradshaw.

Far in the future, the World Controllers have finally created the ideal society. In laboratories worldwide, genetic science has brought the human race to perfection. »
 
 
 
 
 

Voorbij de grenzen
Voorbij de grenzen by Rudi Meulemans
<p>De Amerikaanse schrijver Glenway Wescott (1901-1987) was bevriend met E.M. Forster, Truman Capote, Jean Cocteau, Isadora Duncan, Henri Matisse en William Som... »
 
 
 
 
 

De nacht in Lissabon
De nacht in Lissabon by Erich Maria Remarque
De verteller van dit adembenemende verhaal, emigrant en net Hitler-Duitsland ontvlucht, weet niet wat hem overkomt als hij 's nachts op de kade, waar de grote s... »