Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

» »
 Het boek van memory
Het boek van memory by Petina Gappah
Memory kwijnt weg in de Extra Beveiligde Gevangenis Chikurubi in Harare, Zimbabwe, waar ze berecht en veroordeeld is voor de moord op Lloyd Hendricks, haar adop... »
 
 
 
 
 

Het laatste offer
Het laatste offer by Simone van der Vlugt
In <i>Het laatste offer</i> zullen een vermiste archeoloog, een belangrijke archeologsche ontdekking in Egypte en een geheim dat de wereld versteld zal doen staan Birgits ooit zo beschermde leventje totaal op zijn kop zetten. Zij beleeft met Jef, die ze nog maar net heeft ontmoet, twee heftige nachten, waarna hij spoorloos verdwijnt. »
 
 
 
 
 

Het einde van de eenzaamheid
Het einde van de eenzaamheid by Benedict Wells
<p>Meer dan 75.000 exemplaren verkochtWanneer Jules Moreau na een ernstig motorongeluk in het ziekenhuis belandt, wordt hij geconfronteerd met her... »
 
 
 
 
 

Armeluiseten
Armeluiseten by Sylvia Witteman
Nestverlaters, armoedzaaiers, klaplopers en andere behoeftigen, opgelet: het kan ├ęcht, lekker eten voor weinig geld. Sylvia Witteman pleit al sinds jaar en dag ... »
 
 
 
 
 

De vijftiende affaire
De vijftiende affaire by James Patterson & Maxine Paetro
 »
 
 
 
 
 

Bloedwetten
Bloedwetten by Sophia Drenth
De opmars van gemaakten lijkt onstuitbaar in de vrijgevochten Neerlanden van de Stalen Eeuw. Volksvertegenwoordiger Roan Storm gaat over lijken om het gevaar va... »
 
 
 
 
 

Bergplaas
Bergplaas by Irene van Lippe-Biesterfeld
Inspirerend voor iedereen met interesse in natuur, filosofie en duurzaamheid. Het persoonlijke verhaal van Prinses Irene. Met een voorwoord van Claudia de Breij... »
 
 
 
 
 

De kraaienfluisteraar
De kraaienfluisteraar by Jacob Grey
<p>De 13-jarige Kra woont al zo lang hij zich kan herinneren in een boomhut met als enig gezelschap kraaien, waarmee hij heeft leren praten. Bij een toevallige ... »
 
 
 
 
 

Zonder gezicht
Zonder gezicht by Stefan Ahnhem
`Zonder gezicht is de literaire thriller van de Zweedse auteur Stefan Ahnhem. De eigenzinnige rechercheur Fabian Risk krijgt te maken met de moord op twee van... »
 
 
 
 
 

Het ziet er allemaal goed uit
Het ziet er allemaal goed uit by Anke ten Doeschate
'Het ziet er allemaal goed uit,' zei de gynaecoloog na elke echo. Maar Anke vermoedt al tijdens de zwangerschapscontroles dat er iets mis is met haar baby. Als ze vervolgens bevalt van een dochter met een uiterst zeldzame maagafwijking, wordt ze door de artsen en het verplegend personeel aan haar lot overgelaten. »