Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

» »
 Voorlopers
Voorlopers by Mirjam Hildebrand
De vijftienjarige Emma voelt zich 'anders': ze voelt, hoort en weet meer dan andere mensen. Wanneer de mysterieuze Philana haar vertelt dat Emma's vader - die z... »
 
 
 
 
 

Dagen van schaamte
Dagen van schaamte by Lieneke Dijkzeul
‘Dagen van schaamte’ is de nieuwste thriller van de Nederlandse Henning Mankell: Lieneke Dijkzeul, auteur van ‘De geur van regen’, ‘Wat overblijft’ en ‘Als padd... »
 
 
 
 
 

Plotseling, alleen
Plotseling, alleen by Autissier Isabelle
Een jong stel uit Parijs besluit een jaar lang rond de wereld te zeilen. De
reis brengt hen naar Antarctica en ze gaan aan land op een onherbergzaam
eiland. Ter... »
 
 
 
 
 

Verre vader
Verre vader by Jos van Kan
Battambang. Dit is zijn eindbestemming.

Sep, die zijn laatste levensjaren doorbrengt in Cambodja, moet een beslissing nemen die alles op scherp zet: zijn besta... »
 
 
 
 
 

Het meisje op de weg
Het meisje op de weg by Michael Berg
Psychologe Anne Givernaud woont samen met haar nieuwe vriend Guido op een afgelegen plek in Zuidwest-Frankrijk. Op een avond ligt er voor hun huis een onbekend ... »
 
 
 
 
 

Palm village
Palm village by Marjolein van der Gaag
Een weekendje naar de jungle eindigt voor een groep Nederlandse expats in een drama. Midden in het Surinaamse oerwoud verdwijnt een van de vrouwen spoorloos. Ve... »
 
 
 
 
 

Schijnvertoning
Schijnvertoning by Marcella Kleine
Ellen leidt samen met haar gezin een luxe leven. In hun villawijk hebben zij een vriendenkring opgebouwd, waar de Prosecco rijkelijk vloeit. Mooi en succesvol z... »
 
 
 
 
 

Te mogen leven!
Te mogen leven! by J. Dobschiner
Een Nederlandse jodin vertelt haar geschiedenis... »
 
 
 
 
 

Onder de ombu boom
Onder de ombu boom by Santa Montefiore
'Onder de ombu-boom' is een prachtige roman over de verboden liefde tussen twee jonge mensen tegen de achtergrond van de Argentijnse pampa's. Na twee zonen krij... »
 
 
 
 
 

Als de rododendron bloeit
Als de rododendron bloeit by Santa Montefiore
<p>Iedereen die van Ierland houdt zal smullen van Montefiores Deverill-sagaDe vrouwen van kasteel Deverill proberen zich staande te houden in de r... »