Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

» »
 De mooiste tijd van ons leven
De mooiste tijd van ons leven by Claire Lombardo
Wanneer Marilyn Connolly en David Sorenson verliefd worden in de jaren zeventig, hebben ze nog geen idee van wat hun te wachten staat. Nu, bijna veertig jaar la... »
 
 
 
 
 

De bruggenbouwer
De bruggenbouwer by Markus Zusak
In de perfecte chaos van een huis zonder volwassenen, voeden vijf broers elkaar op volgens hun eigen regels. Hun moeder is gestorven, hun vader is gevlucht. Ter... »
 
 
 
 
 

Een goede moeder
Een goede moeder by Louise Millar
Hoe groot is de kans dat je in je eigen huis niet veilig bent?<br/>De jonge weduwe Kate probeert haar zoontje Jack op te voeden in hun huis in Oxford. Maar sind... »
 
 
 
 
 

DOOI
DOOI by R. Peper
Wekenlang zit Ruben Saarloos met zijn woonschip vastgevroren in het ijs voor de kust van een onbewoond eilandje. Het gedwongen Robinson Crusobestaan valt hem zwaar en zijn isolement in de kou maakt hem nog somberder en norser dan hij normaal gesproken al is. »
 
 
 
 
 

Ro de reiger
Ro de reiger by Ana Stijnen
Ro is een klein reigertje dat graag danst en speelt. Maar ook kleine reigertjes moeten visjes leren vangen...... »
 
 
 
 
 

Dikke ogen
Dikke ogen by A.L. Schwedersky
Een waargebeurd verhaal over de tijd waarin Sascha als tiener chronisch ziek was. Het geeft een haarscherp inzicht in de worsteling met deze ziekte en complicaties. »
 
 
 
 
 

Zoektocht naar het verleden
Zoektocht naar het verleden by Verplanke En Claudia Waas Yanina
Armoede, ziekte, lichamelijke beperkingen, incest, verkrachting, status, ontvoering… Legio mogelijkheden waarom een kind te vondeling is gelegd in China. Na ha... »
 
 
 
 
 

Da's gek
Da's gek by Danielle Braun
Hoe vaak had jij vandaag al een oordeel ergens over? Vond je iets raar, of ongewoon? In Da’s gek neemt Danielle Braun je mee op reis en laat je met de blik van ... »
 
 
 
 
 

Pijpelijntjes
Pijpelijntjes by Jacob Israel de Haan
De intens aangrijpende en hevig aandoenlijke roman 'Pijpelijntjes' over de homo-erotische vriendschap tussen de studenten Sam en Joop, die in de Amsterdamse buu... »
 
 
 
 
 

Totem en taboe
Totem en taboe by Freud
 »