Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

» »
 Tietenwasdag
Tietenwasdag by Rosa Dalau
 »
 
 
 
 
 

De twee torens
De twee torens by J.R.R. Tolkien
In De twee torens, het tweede deel van de trilogie In de ban van de ring, heeft Ringdrager Frodo samen met zijn maatje Sam de taak op zich genomen om de ene Rin... »
 
 
 
 
 

Blue curacao
Blue curacao by Linda van Rijn
Als haar kersverse echtgenoot tijdens de huwelijksreis spoorloos verdwijnt, staat Hannah voor een raadsel. Hoe goed kent ze eigenlijk de mensen die ze altijd...... »
 
 
 
 
 

Het meisje uit de trein
Het meisje uit de trein by Irma Joubert
Polen, 1943, Op een donkere nacht wordt ergens in een bos het broodmagere meisje Gretl gevonden. Ze wordt opgenomen in het straatarme gezin van Jakob Kowalsky. Gaandeweg komt Gretl tot rust en raken haar afschuwelijke herinneringen op de achtergrond. »
 
 
 
 
 

1953
1953 by Rik Launspach
In een donkere nacht, in een door God verlaten provincie, tijdens de grootste ramp die naoorlogs Nederland trof, zijn twee zoekende zielen door het noodlot aan ... »
 
 
 
 
 

Verstandshuwelijk
Verstandshuwelijk by Hens Hauer
Sjors bulkt van het geld, maar genieten van het leven ho maar. Wanneer zijn hospita een eind aan haar leven maakt wordt hij met de neus op de feiten gedrukt en ... »
 
 
 
 
 

Rinkeldekink
Rinkeldekink by Martine Bijl
‘Rinkeldekink’ van Martine Bijl gaat over de hersenbloeding die zij kreeg in september 2015. Na haar langdurige herstel in een revalidatieoord, waar zij vrijwel... »
 
 
 
 
 

Floris
Floris by Jaap Kooimans
'Floris' is een van de meest succesvolle televisie-series van Nederlandse bodem. De serie werd in 1968 bedacht door scenarioschrijver Gerard Soeteman en geregis... »
 
 
 
 
 

Sirenen
Sirenen by Joseph Knox
Aidan Waits is een uit de gratie gevallen agent die wordt gedwongen deel te nemen aan een undercoveroperatie. Het is zijn taak om de Franchise te schaduwen, een... »
 
 
 
 
 

Ga lekker zelf in je kracht staan
Ga lekker zelf in je kracht staan by Japke-D. Bouma
Flexwerken, punten op de horizon, centraal stellen, scrummen en agile werken: we worden elke dag overspoeld door kantoorclichés op ons werk. Maar worden we daar... »