Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

»
 Honigdroppels
Honigdroppels by
Honigdroppels is een geliefd dagboek bij de Statenvertaling, dat voor de 131e keer verschijnt. Het biedt de lezer iedere dag een overdenking naar aanleiding van... »
 
 
 
 
 

100 jaar thuis in de Hoeksche Waard
100 jaar thuis in de Hoeksche Waard by Erica Theloosen & Hw Wonen
»
 
 
 
 
 

Waarom Groenland
Waarom Groenland by Gerry van Roosmalen
"Waarom Groenland" is een inspirerend fotoboek van fotograaf en schrijver Gerry van Roosmalen (Ode aan IJsland, Hedendaagse Foezie).Meer dan 100 prachtige foto'... »
 
 
 
 
 

De ontluistering van Amerika
De ontluistering van Amerika by George Packer
Hoe laat je zien wat er in een land gebeurt? George Packer ging praten met Amerikanen uit alle geledingen van de samenleving omdat hij wilde weten wat de crisis... »
 
 
 
 
 

DE GEWENNING AAN HET KONINKRIJK
DE GEWENNING AAN HET KONINKRIJK by M.G.H. Derks
Van 2013 tot 2015 herdenkt men in Nederland het 200-jarig bestaan van het Koninkrijk der Nederlanden. De geschiedenis van Limburg is uiteraard onlosmakelijk ver... »
 
 
 
 
 

Dagboek van de ziel
Dagboek van de ziel by Bertie Hendriks & Mirjam Tirion-Ietswaart
Dagboek van de Ziel is een intieme ontdekkingsreis door zeven levensfasen:geboorte, kind, jongere, volwassene, oudere, dood en 'de Lege Ruimte'. Inelke fase wor... »
 
 
 
 
 

1863
1863 by Rietje Doeven
Het verhaal van een verlegen Brabantse jongen (Arie Wijnhoff) die in de nieuwe Suikerfabriek in Halfweg gaat werken.Hij vertelt autobiografisch over het leven e... »
 
 
 
 
 

Santiago de Compostela - het offer
Santiago de Compostela - het offer by San Daniel
Toen mijn lief de diagnose kanker kreeg en geopereerd moest worden, verontrustte mij dat zeer. Mijn moeder ben ik aan deze ziekte kwijtgeraakt toen zij dezelfde... »
 
 
 
 
 

Heilige bronnen in de lage landen
Heilige bronnen in de lage landen by Ineke Bergman, Linda Wormhoudt & Ruud Borman
In 'Heilige bronnen in de Lage Landen' doen mensen verslag van hun zoektocht naar een of meer waterbronnen met enerzijds aandacht voor hun eigen ervaringen en a... »
 
 
 
 
 

Bambi
Bambi by Felix Salten
Bambi's life in the woods begins happily. There are forest animals to play with, but winter comes...  »