Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Reviews of Naaktportret by Loes den Hollander

- Naaktportret
 
 
 
 
 
(4)

Het boek las als een trein,ik kon het moeilijk weg leggen. Personages mooi uitgediept, mooie verhaallijn. »

- Naaktportret
 
 
 
 
 
(4)

Dit is het eerste boek wat ik van deze schrijfster lees. Het boek bleef mij boeien. Erg spannend ook. En benieuwd naar de afloop. Dit boek las ik erg snel ui... »

- Naaktportret
 
 
 
 
 
(3)

Voor dit boek krijgt Loes 3 sterren, omdat ik dit niet het allerbeste boek van haar vind. Maar des al niet te min zeker de moeite van het lezen waard.
Ik b... »

Books related to Naaktportret by Loes den Hollander

Vrijdag
Vrijdag
Sandra van Dalsum heeft het in haar leven prima voor elkaar. Ze is mede-eigenaresse van drie modezaken, ziet er voor haar 48 jaar goed uit en houdt er minnaars op na, zonder dat haar echtgenoot daar een probleem van maakt. Toch baart de ... »
Zwanenzang
Zwanenzang
Op het einde van hun middelbareschooltijd sluiten vier klasgenoten een verbond, waarbij ze elkaar beloven dat ze met niemand zullen praten over wat ze samen hebben uitgehaald. Ieder voor zich probeert daarna om alles wat er is gebeurd ge... »
Dwaalspoor
Dwaalspoor
Het huwelijk van Rob en Lilian Dijkman lijkt stabiel. Toch is er iets mis. Grandioos mis. Lilian staat op het punt om haar geluk in een andere richting te zoeken, als Rob wordt vermoord. Ze blijft achter met tegengestelde gevoelens en me... »

Wall

Geralien
Geralien has reviewed Naaktportret by Loes den Hollander.
“Dit is het eerste boek wat ik van deze schrijfster lees. Het boek bleef mij boeien. Erg spannend ook. En benieuwd naar de afloop. Dit boek las ik erg snel uit. ...” »
Score :
 
 
 
 
 

10 months ago
Naaktportret
Geralien
Geralien has added Naaktportret by Loes den Hollander to her read books
Score :
 
 
 
 
 

10 months ago
Naaktportret
bibi_92
bibi_92 has added Naaktportret by Loes den Hollander to her wishlist
10 September 2015, 15:17:35
Naaktportret