Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Reviews of Luchtkussen by Astrid Harrewijn

- Luchtkussen
 
 
 
 
 
(4)

Ik ben geen grote fan van chicklit, maar deze vond ik wel erg leuk. Het extreme gedrag van de Gooische vrouwen wordt aardig op de hak genomen en ik kon me go... »

- Luchtkussen
 
 
 
 
 
(4)

Grappig en luchtig boek. »

- Luchtkussen
 
 
 
 
 
(4)

Ik vond dit echt een heerlijk boek voor tussendoor. Het leest als een trein. Wel ongeloofwaardig inderdaad maar als je daar niet teveel op let, dan is het ec... »

Books related to Luchtkussen by Astrid Harrewijn

In zeven sloten
In zeven sloten
Een hilarische roman van de winnares van de Jill Mansell Schrijfwedstrijd! In een vlaag van verstandsverbijstering deelt Christel aan haar nieuwe baas van reclamebureau P&R mee dat ze op sabbatical gaat. Maar ze vertrekt niet op wereld... »
Zwaar verliefd!
Zwaar verliefd!

Eigenlijk zijn mijn vriendinnen en ik net Sex & the City. Al heb ik in geen tijden seks gehad. En die stad waarin ik woon is ook niet echt New York of zo. Sommigen zouden het misschien een dorp noemen. We zijn trouwens ook maar met ... »
Ik hou van New York
Ik hou van New York
Angela Clark pakt het eerste vliegtuig als ze haar verloofde betrapt met een andere vrouw tijdens de bruiloft van haar beste vriendin. Eenzaam en alleen staat ze enkele uren later voor een willekeurig hotel in Manhattan. Ze raakt al snel... »

Wall

Marianne
Marianne has reviewed Luchtkussen by Astrid Harrewijn.
“Grappig en luchtig boek. ” »
Score :
 
 
 
 
 

9 months ago
Luchtkussen
Hens
Hens has tipped Luchtkussen by Astrid Harrewijn.
“Zoals alle boeken van Astrid Harrewijn, vlot geschreven en veel humor.” »
15 November 2014, 11:32:53
Luchtkussen
Hens
Hens has added Luchtkussen by Astrid Harrewijn to his read books
Score :
 
 
 
 
 

15 November 2014, 11:29:57
Luchtkussen