Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Miss Match
Miss Match
Van jobhopper tot zakenvrouw
Twaalf ambachten, dertien ongelukken: dat is Lein. Maar als ze voor zichzelf begint met een afslankproduct wordt dat een groot ... »
 
 
 
 
 

Miss Verstand
Miss Verstand
Astrid Harrewijn, Miss VerstandAlles lijkt kinderpsychologe Iris voor de wind te gaan. Het leven knipoogt vrolijk naar haar. Ze heeft een nieuwe praktijk... »
 
 
 
 
 

Miss Communicatie
Miss Communicatie
Journaliste Didi werkt aan een artikel over Twitter, dé kans om zich te bewijzen bij haar hoofdredacteur. Wanneer ze ontdekt dat twee meiden opeens zijn ver... »
 
 
 
 
 

Miss Match
Miss Match
Van brokkenpiloot tot zakenvrouw
Twaalf ambachten, dertien ongelukken: dat is Lein. Maar als ze voor zichzelf begint met een afslankproduct wordt dat een gro... »
 
 
 
 
 

Luchtkussen
Luchtkussen
Als een vriendin haar wijst op een vacature bij het hippe Gooise bedrijf Personal Whatever, grijpt Lieke deze kans met beide handen aan. Niet dat ze veel keu... »
 
 
 
 
 

Ja kun je krijgen
Ja kun je krijgen
Opgevoerde rollators, verdacht riante vooruitzichten, lachwekkende bazen, bommeldingen: in het leven van Anne de Bree gebeuren de gekste dingen. Ze is begin ... »
 
 
 
 
 

Prinses in de polder
Prinses in de polder
Sara Janszen is een wereldverbeteraar: ze reist de hele wereld over voor ontwikkelingsprojecten.
Als ze voor een korte tussenstop in Nederland is, blijkt het... »
 
 
 
 
 

Miss Verstand
Miss Verstand
Alles lijkt kinderpsychologe Iris voor de wind te gaan. Het leven knipoogt vrolijk naar haar. Ze heeft een nieuwe praktijkruimte in Den Haag, een sociaal lev... »
 
 
 
 
 

In zeven sloten
In zeven sloten

Een hilarische roman van de winnares van de Jill Mansell Schrijfwedstrijd!

In een vlaag van verstandsverbijstering deelt Christel aan haar nieuwe baas van ... »
 
 
 
 
 

Drie vrienden, een huis (en een klusjesman)
Drie vrienden, een huis (en een klusjesman)
<p>Het perfecte boek voor iedereen die <em>Wij</em> en <em>Het Rosie-project</em> al uit heeftSommige dingen doe je gewoon niet als je halver... »