Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Reviews of Labyrint by Henning Mankell

- Labyrint
 
 
 
 
 
(4)

Louise Rehnström is officier van Justitie. Ze groeide op in een afgelegen dorp in Zweden. Haar vader trok nog niet zo lang geleden de bossen in om nooit ter... »

Books related to Labyrint by Henning Mankell

De blinde muur
De blinde muur
Het achtste avontuur van de onovertroffen inspecteur Wallander De blinde muur begint met een dode man bij een bankautomaat en de wrede moord op een taxichauffeur. Een verband tussen de twee doden lijkt er niet te zijn, maar tijdens het ... »
De witte leeuwin
De witte leeuwin
Het derde avontuur van de onovertroffen inspecteur Wallander Met de moord op makelaar Louise Åkerblom komt Kurt Wallander voor een van de ingewikkeldste opgaven uit zijn loopbaan te staan. Op de plaats van de misdaad wordt een vinger g... »
De vijfde vrouw
De vijfde vrouw
Terug van een vakantie in Rome valt inspecteur Kurt Wallander in de dagelijkse routine van autodiefstallen en inbraken. Totdat ene Holger Eriksson dood wordt aangetroffen, gespiest op negen bamboepalen. Daar blijft het niet bij. Nog twee... »

Wall

George
George has tipped Labyrint by Henning Mankell.
“Als je meer wilt weten over de moeilijkheden die een vasthoudende rechercheur moet overwinnen en wilt begrijpen hoe '(v)aardige' projectontwikkelaars te werk ga...” »
11 months ago
Labyrint
George
George has reviewed Labyrint by Henning Mankell.
“Louise Rehnström is officier van Justitie. Ze groeide op in een afgelegen dorp in Zweden. Haar vader trok nog niet zo lang geleden de bossen in om nooit terugge...” »
Score :
 
 
 
 
 

11 months ago
Labyrint
George
George has added Labyrint by Henning Mankell to his read books
Score :
 
 
 
 
 

10 May 2018, 9:47:45
Labyrint