Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Duik in de Bijbel!
Duik in de Bijbel!
Dit dagboek is voor alle ouders die graag willen dat hun kinderen God leren kennen en met Hem gaan leven. Over wie gaat het in de Bijbel? Hoe ontdek je met e... »
 
 
 
 
 

Ik stuur je de zon
Ik stuur je de zon
Ik stuur je de zon is een hartverwarmend prentenboek over Anne, een vijfjarig Nederlands meisje en de tienjarige Abel uit Kenia. Ze hebben elkaar nog nooit o... »
 
 
 
 
 

Papa, waar blijf je?
Papa, waar blijf je?
Op 1 oktober 1944 vindt in Putten een razzia plaats naar aanleiding van een mislukte verzetsaanslag. Meer dan 600 mannen worden afgevoerd naar kamp Amersfoor... »
 
 
 
 
 

Mama helpen!
Mama helpen!
Ik help mama. Ik stofzuig, strijk en geef de planten water. Maar waarom wordt mama daar moe van? Kan ik haar daar ook bij helpen?

Deel 3 in de serie kartonb... »
 
 
 
 
 

Raak me
Raak me
Een verhaal waar je een brok van in je keel krijgt, een lied dat emotie oproept, een hand op je schouder … op verschillende manieren kunnen we geraakt word... »
 
 
 
 
 

Ik ben niet bang
Ik ben niet bang
Simon is bang!Bang voor de hond van de buren.Maar als Simon voor mama een brief gaat posten,moet hij langs Castor.Castor blaft zo hard! Hij heeft scherpe tan... »
 
 
 
 
 

Peuterbijbel
Peuterbijbel
In deze Peuterbijbel van Nederlandse bodem vind je veertig bijbelverhalen voor je peuter. Verwonder je samen met Adam en Eva over de prachtige tuin. Ga met h... »
 
 
 
 
 

Bijbellab
Bijbellab
Met dit dagboek ga je samen op avontuur in de wondere wereld van wetenschap en techniek en ontdek je hoe geweldig God de wereld en jou gemaakt heeft. De reis... »