Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Doe je mee?
Doe je mee?
Ontdek met Mees & Merel hoe leuk het is om samen te spelen!<br/>Mees & Merel zijn twee lieve, ondeugende vogels aan boord van de ark van Noach. Op deze heerl... »
 
 
 
 
 

Een hok voor Jip
Een hok voor Jip
Jip Jip roept Koen. Ik heb wat voor je. Kijk... Er valt iets voor het hok. Koen beweegt niet. Hij tuurt scherp naar zijn kip. Wat zal Jip doen? Jip Jip ro... »
 
 
 
 
 

Sanne en Marjolein
Sanne en Marjolein
 »
 
 
 
 
 

Bas en de Bosbrand
Bas en de Bosbrand
bas kijkt naar de bosrand.
opeens houdt hij zijn adem in.
ziet hij het goed?
het lijkt wel...
'vuur!' roept hij.
'anniek, ik zie vuur!'
Het heeft al weken ni... »
 
 
 
 
 

Daaf is top
Daaf is top
David loopt geregeld tegen iets aan, stoot dingen om en laat dingen vallen. Op school wordt hij daarom vaak gepest. Tot zijn klasgenoten ontdekken dat David ... »
 
 
 
 
 

Bas is spoorloos
Bas is spoorloos
'Bas is spoorloos' van Vrouwke Klapwijk is een nieuw voetbalavontuur van Bas. Hij kr?gt ruzie op het voetbalveld met Rik, maar gelukkig helpt trainer Bert om... »
 
 
 
 
 

Bas op het ijs
Bas op het ijs
Bas is blij. Het sneeuwt en hij mag met de slee. Wanneer het lang koud blijft komt er een schaatswedstrijd op school. Samen met Anniek oefent hij elke dag. B... »
 
 
 
 
 

6
6
 »
 
 
 
 
 

Bas en de juichcup
Bas en de juichcup
‘Bas en de juichcup’ is een AVI-leesboek van Vrouwke Klapwijk. Er komt een schoolvoetbaltoernooi en daar mag de klas van Bas ook aan meedoen. Bas heeft e... »
 
 
 
 
 

Bas bij de brandweer
Bas bij de brandweer
beste bas jij hebt vuurwerk gebracht. dat is heel goed van jou. Daarom mag je met ons mee. Kom je vrijdag ook? Je moet er om zes uur zijn. We gaan op oefenin... »