Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Doe je mee?
Doe je mee?
Ontdek met Mees & Merel hoe leuk het is om samen te spelen!<br/>Mees & Merel zijn twee lieve, ondeugende vogels aan boord van de ark van Noach. Op deze heerl... »
 
 
 
 
 

Bas op het ijs
Bas op het ijs
Bas is blij. Het sneeuwt en hij mag met de slee. Wanneer het lang koud blijft komt er een schaatswedstrijd op school. Samen met Anniek oefent hij elke dag. B... »
 
 
 
 
 

de boom in
de boom in
Bij David in de buurt wordt een boomhuttenfeest gehouden. David, Judith, Hassan en Ron bouwen samen een boomhut. Hassan speelt de baas. Dat vindt David niet ... »
 
 
 
 
 

Bas is spoorloos
Bas is spoorloos
'Bas is spoorloos' van Vrouwke Klapwijk is een nieuw voetbalavontuur van Bas. Hij kr?gt ruzie op het voetbalveld met Rik, maar gelukkig helpt trainer Bert om... »
 
 
 
 
 

Dichterbij - Werkmap
Dichterbij - Werkmap
 »
 
 
 
 
 

5
5
 »
 
 
 
 
 

Een baan voor Daan
Een baan voor Daan
Daan verveelt zich. Maar dat duurt niet lang. Hij mag zijn buurman om een pad te leggen in de tuin. Daan schept zand en draagt stenen. Dat is waar werk. Hij ... »
 
 
 
 
 

Bas en de juichcup
Bas en de juichcup
‘Bas en de juichcup’ is een AVI-leesboek van Vrouwke Klapwijk. Er komt een schoolvoetbaltoernooi en daar mag de klas van Bas ook aan meedoen. Bas heeft e... »
 
 
 
 
 

Ridder Roemsoes en het grote toernooi
Ridder Roemsoes en het grote toernooi
Ridder Roemsoes is een stoere ridder, die dol is op taart en koek.<br/>Op een dag hoort Roemsoes dat er een toernooi is waarbij de<br/>winnaar een grote zak ... »
 
 
 
 
 

Groep 7
Groep 7
 »