Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Jens wordt soldaat
Jens wordt soldaat
In 'Jens wordt soldaat' van Vrouwke Klapwijk gaat Jens op soldatentraining. Oom Rik heeft een geweldig plan: hij gaat met Jens een dagje weg. Ze gaan leren h... »
 
 
 
 
 

Ik duik!
Ik duik!
Nik zit op zwemles. Op een dag moet hij leren duiken. Maar dat valt niet mee »
 
 
 
 
 

Daniël in de leeuwenkuil
Daniël in de leeuwenkuil
Koning Darius heeft veel belangrijke ministers. De belangrijkste is Daniël. De andere ministers zijn jaloers op Daniël. Daarom bedenken ze een gemeen plan.... »
 
 
 
 
 

Bas op het ijs
Bas op het ijs
Bas is blij. Het sneeuwt en hij mag met de slee. Wanneer het lang koud blijft komt er een schaatswedstrijd op school. Samen met Anniek oefent hij elke dag. B... »
 
 
 
 
 

Wout Weter en de hond zonder naam
Wout Weter en de hond zonder naam
<p>‘Wout Weter’ van Vrouwke Klapwijk en Iris Boter is een graphic novel vol interessante dierenweetjes. Met een vader als dierenarts en een moeder als ve... »
 
 
 
 
 

Ezelsoren
Ezelsoren
 »
 
 
 
 
 

Bas vindt de schat
Bas vindt de schat
Bas zit in groep drie. Hij heeft vakantie. Met zijn vriend Ron doet hij mee aan een speurtocht. Samen met andere kinderen moeten ze in het bos zes opdrachten... »
 
 
 
 
 

Op reis met de wiebelwagen
Op reis met de wiebelwagen
Elly Zuiderveld is samen met Dop en Kurk op reis naar het Land van Beloofd is Beloofd. Ze reizen in de Wiebelwagen voortgetrokken door het paardje Spierbal. ... »