Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Ezelsoren
Ezelsoren
 »
 
 
 
 
 

Daaf is top
Daaf is top
David loopt geregeld tegen iets aan, stoot dingen om en laat dingen vallen. Op school wordt hij daarom vaak gepest. Tot zijn klasgenoten ontdekken dat David ... »
 
 
 
 
 

Bas in de ArenA
Bas in de ArenA
Bas is dolblij. Met zijn voetbalclub gaat hij naar de ArenA om daar alles te zien. In de ArenA is Jens. Hij leidt de club van Bas rond. Er is daar veel te do... »
 
 
 
 
 

Op reis met Abraham
Op reis met Abraham
‘Op reis met Abraham’ van Vrouwke Klapwijk is een bijbels dagboek voor kinderen vanaf zes jaar. Je reist met Abraham mee vanuit Ur naar het land Kanaän.... »
 
 
 
 
 

Blind
Blind
De tienjarige tweeling Joram en Jeske krijgt nieuwe buren. De buurjongen Mark is blind en heeft een blindengeleidehond. Mark is al achttien en best stoer vin... »
 
 
 
 
 

de boom in
de boom in
loek maakt een hutmet fien, mo en mik.mo speelt de baas.daar baalt loek van.dan is mo zijn zaag kwijt.dat komt door loek, zegt hij.mo is boos op loek.en loek... »
 
 
 
 
 

Een bijbelverhaal voor elke dag
Een bijbelverhaal voor elke dag
In deze kleuterbijbel komen 28 bekende bijbelverhalen aan bod. Elk verhaal krijgt twee pagina's, omlijst met sfeervolle illustraties. Bij elk verhaal hoort o... »
 
 
 
 
 

Een worm op je bord
Een worm op je bord
Met informatie over sla. »
 
 
 
 
 

Bas vindt de schat
Bas vindt de schat
Bas zit in groep drie. Hij heeft vakantie. Met zijn vriend Ron doet hij mee aan een speurtocht. Samen met andere kinderen moeten ze in het bos zes opdrachten... »