Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Stern
Stern
Hugo Stern is een toegewijde basisschoolleraar. Met zijn vrouw Merel en hun achttienjarige zoon Bram leidt hij een aangenaam leven in Amsterdam-Zuid. Maar al... »
 
 
 
 
 

De allestafel
De allestafel
'Al ruim vijftien minuten houdt Mark Oldings drie paar sokken in zijn handen. Het gaat tussen witte sportsokken, een paar gewone witte sokken en een paar zwa... »
 
 
 
 
 

Het archief
Het archief
 »
 
 
 
 
 

Ultimatum
Ultimatum
Na de onopgehelderde moord op zijn vrouw leidt voormalig psychiater Aron Mulder een teruggetrokken leven in hun vakantiebungalow. De geruchten over zijn betr... »
 
 
 
 
 

De Poezenkrant
De Poezenkrant
 »
 
 
 
 
 

Bomvol zomerverhalen
Bomvol zomerverhalen
<i>Bomvol zomerverhalen 2014</i> neemt je mee van een heerlijk ontspannen spa in eigen land en de rustige meren in Zuid-Tirol naar de donkere pubs van het my... »
 
 
 
 
 

Bowlen in Philadelphia (set)
Bowlen in Philadelphia (set)
Thomas Heerma van Voss (*1990) publiceerde in 2016 bij uitgeverij B for Books het Literaire Juweeltje 'Dat wat overblijft', een heel broeierig verhaal over e... »
 
 
 
 
 

De derde persoon
De derde persoon
'Ik kijk naar mijn aantekeningen en denk: ja, al deze mensen horen bij mij,' overdenkt de hoofdpersoon uit het openingsverhaal in <i>De derde persoon</i>. He... »
 
 
 
 
 

Plaatsvervangers
Plaatsvervangers
Muziek is een grote liefde van Thomas Heerma van Voss. Op zevenjarige leeftijd bezoekt hij samen met zijn vader zijn allereerste liveconcert. Ineens staat hi... »