Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Onzichtbare boeken Verdwenen boeken
Onzichtbare boeken Verdwenen boeken
Tien jaar geleden begon Reinjan Mulder samen met DaniĆ«l van der Meer en Daan Heerma van Voss uitgeverij Babel & Voss, een nieuwe, frisse onderneming die 'al... »
 
 
 
 
 

Het archief
Het archief
 »
 
 
 
 
 

Condities
Condities
Gaat dit boek over je eigen leven?<p>Zo ja, sta je in voor de consequenties?
Al jaren zwoegt Vincent Pek op een boek dat maar niet wil komen en kampt hij met... »
 
 
 
 
 

Stern
Stern
Hugo Stern is een toegewijde basisschoolleraar. Met zijn vrouw Merel en hun achttienjarige zoon Bram leidt hij een aangenaam leven in Amsterdam-Zuid. Maar al... »
 
 
 
 
 

Stern
Stern
Hugo Stern is een basisschoolleraar. Met zijn vrouw en hun achttienjarige zoon woont hij in een aangenaam huis. Maar als hij onverwacht met vervroegd pensioe... »
 
 
 
 
 

De massagesalon
De massagesalon
Vanuit zijn studentenkamer heeft een jongeman uitzicht op een erotische massagesalon. Vanaf een afstand registreert hij het spel tussen de vrouwen en klanten... »
 
 
 
 
 

Omwegen
Omwegen
Voor een wandelvakantie in de Ardennen koopt Thomas Heerma van Voss twee dingen: een opschrijfboekje en stevige schoenen. Hij is de enige onervaren loper van... »
 
 
 
 
 

Ultimatum
Ultimatum
Na de onopgehelderde moord op zijn vrouw leidt voormalig psychiater Aron Mulder een teruggetrokken leven in hun vakantiebungalow. De geruchten over zijn betr... »
 
 
 
 
 

Passagiers/achterblijvers
Passagiers/achterblijvers
Een zoon gaat op zoek naar zijn stilgevallen moeder, een ambitieuze regisseur kijkt gespannen toe hoe haar debuutfilm wordt ontvangen, een jongen zoekt een v... »
 
 
 
 
 

Onzichtbare boeken
Onzichtbare boeken
Ik werd vanaf de zijlijn bij het geheel betrokken. Misschien ben ik eigenlijk altijd wel aan de zijlijn blijven staan, hoewel mijn rol op een dag officieel e... »