Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Prinsessen en smeerlappen
Prinsessen en smeerlappen
Hoewel Holman in alles een man is, kan hij zich erg goed inleven in de gvoelens van een vrouw: een jonge meid, verliefd op haar leraar, een vrouw van in de v... »
 
 
 
 
 

Voorbijgewaaid geluk
Voorbijgewaaid geluk
<P>Wanneer Theodor Holman te horen krijgt dat zijn dochter zwanger is, buitelen de vragen over hem heen. Ben je oud als je opa wordt? Wat zou je je kleinkind... »
 
 
 
 
 

Verhalen van oorlog
Verhalen van oorlog
Een mozaïek van ontroerende, humoristische en tragische verhalen en beschouwingen over de oorlog in Oekraïne. Theodor Holman spiegelt de strijd van de Oekr... »
 
 
 
 
 

Holman liegt
Holman liegt
De mooiste, hardste, liefste, helderste, gemeenste, slechtste, ontroerendste leugens bijeen.Elke dag staat op pagina 2 van Het Parool een column van Holman. ... »
 
 
 
 
 

Sint uit de Biep
Sint uit de Biep
 »
 
 
 
 
 

Karel
Karel
' Karel' <br/><br/>Elf jaar na de dood van Karel van het Reve wordt hij nog geciteerd, gelezen en bediscussieerd. Dat is voor Nederland opmerkelijk. Hij spri... »
 
 
 
 
 

Holman liegt
Holman liegt
Elke dag staat op pagina 2 van Het Parool een column van Holman.Nou, column? Holman scheldt, redeneert, ontroert, bijt, charmeert, informeert, beukt, lacht, ... »