Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Het gestolen leven
Het gestolen leven
<p>Satirische roman die verdacht veel aansluit bij de moord op Theo van Gogh

Een man in het ziekenhuis leest in een manuscript dat de beruchte regisseur Are... »
 
 
 
 
 

Familiefeest, gevolgd door Oom Noes
Familiefeest, gevolgd door Oom Noes
Als Theo op een dag door de buurvrouw van zijn ouders wordt gebeld, is dat het begin van een aaneenschakeling van onverwachte ergernissen, pijnlijke confront... »
 
 
 
 
 

Verhalen van oorlog
Verhalen van oorlog
Een mozaïek van ontroerende, humoristische en tragische verhalen en beschouwingen over de oorlog in Oekraïne. Theodor Holman spiegelt de strijd van de Oekr... »
 
 
 
 
 

Jongens waren we
Jongens waren we
Wie een blik op de literaire canon werpt, ziet dat de hoofdrollen aan mannen zijn toebedeeld. Als ze niet agressief zijn (Fight Club), zijn ze idealistisch (... »
 
 
 
 
 

De plant die muziek maakte
De plant die muziek maakte
In Theodor Holmans nieuwste roman volgen even hilarische als pijnlijke scènes elkaar in rap tempo op in een Woody Allen-achtige sfeer.<br/><br/>In een Neder... »
 
 
 
 
 

Apenliefde
Apenliefde
De miniatuurwereld die Theodor Holman beschrijft in <i>Apenliefde</i> wordt bevolkt door een viertal volwassenen die in liefde niet voor elkaar onderdoen, ma... »
 
 
 
 
 

Theo is dood
Theo is dood
Op 2 november 2004 werd Theo van Gogh op gruwelijke wijze om het leven gebracht. Deze politiek-religieuze moord zette Nederland op zijn kop. Theodor Holman, ... »