Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Scar Tissue
Scar Tissue
Anthony Kiedis is in zijn leven altijd tot het uiterste gegaan. Tot nu toe konden we alleen door zijn songteksten een glimp opvangen van de man achter de zan... »
 
 
 
 
 

400 Droomreizen
400 Droomreizen
Al meer dan een eeuw reist National Geographic de wereld rond om verslag te doen van de meest verrassende en exotische plekken. In dit boek vindt u een selec... »
 
 
 
 
 

Kinderfeest
Kinderfeest
Kinderen en iedereen die in zijn hart nog kind is, houden van alles wat nieuw, kleurrijk en creatief is - inclusief gerechten en drankjes - en er is altijd w... »
 
 
 
 
 

Taarten & vlaaien
Taarten & vlaaien
Leer hoe je de ruim 50 taarten & vlaaien kunt maken uit dit smakelijk geïllustreerde boek. Volg gewoon de eenvoudige recepten, maar je zult zien: met overhe... »
 
 
 
 
 

Keetje Konijn
Keetje Konijn
Keetje Konijn zoekt overal en komt allerlei dieren tegen, maar niemand kan haar helpen. Waar is Keetjes mama? Via dit eenvoudige, grappige verhaaltje met lie... »
 
 
 
 
 

Het huis dat Jan heeft gebouwd
Het huis dat Jan heeft gebouwd
Jan heeft een splinternieuw huis gebouwd! Met dit boek kun jij het nabouwen. Daarna kun je allerlei avonturen bedenken die Jan met zijn gezin beleeft in het ... »
 
 
 
 
 

Madeira
Madeira
Wat & Hoe Select, een inspirerende reisgids voor een kleine prijs. De Select-gids geeft op een korte en duidelijke manier de belangrijkste informatie over ee... »
 
 
 
 
 

100 Mooiste tempels van Azie
100 Mooiste tempels van Azie
Azië is het dichtstbevolkte continent ter wereld en is de bakermat van een aantal grote wereldgods diensten. Deze worden nog steeds met toewijding uitgeoefe... »
 
 
 
 
 

Vlinder encyclopedie
Vlinder encyclopedie
De Vlinderencyclopedie is een uitvoerig naslag werk op het gebied van vlinders. Vele honderden soorten worden u in schitterende foto's en uitvoerige beschrij... »
 
 
 
 
 

Mijn grote sprookjes stickerboek
Mijn grote sprookjes stickerboek
Mijn Grote Sprookjes Stickerboek »