Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Microsoft Office 2010
Microsoft Office 2010
De slimme methode om stap voor stap met Office 2010 te leren werken<br/><br/>Leer snel werken met de programma's uit de Office 2010-suite: Word 2010, Excel 2... »
 
 
 
 
 

Mindful minuutje
Mindful minuutje
Heb je ook weleens het gevoel dat je leven aan je voorbijflitst? Dat je je leven leidt zonder er echt bewust van te zijn en ervan te genieten? Soms kunnen we... »
 
 
 
 
 

De sprookjes van Andersen
De sprookjes van Andersen
De Deense schrijver, dichter en toneelauteur Hans Christian Andersen (1805-1875) schreef 156 sprookjes die sinds hun verschijning een vaste plaats hebben ver... »
 
 
 
 
 

Keetje Konijn
Keetje Konijn
Keetje Konijn zoekt overal en komt allerlei dieren tegen, maar niemand kan haar helpen. Waar is Keetjes mama? Via dit eenvoudige, grappige verhaaltje met lie... »
 
 
 
 
 

Dickens ...off the record
Dickens ...off the record
Charles Dickens is een internationaal bekende en geliefde meesterverteller. Zijn eerste roman, The Pickwick Papers, geschreven toen hij nog maar 24 jaar oud ... »
 
 
 
 
 

Vlinder encyclopedie
Vlinder encyclopedie
De Vlinderencyclopedie is een uitvoerig naslag werk op het gebied van vlinders. Vele honderden soorten worden u in schitterende foto's en uitvoerige beschrij... »
 
 
 
 
 

Braintraining Beginners 2
Braintraining Beginners 2
een serieuze workout voor je hersens. »
 
 
 
 
 

Handboek hout en houtbewerking
Handboek hout en houtbewerking
Dit boek bevat onmisbare informatie over bossen en bomen: ontwikkeling, aanplanting, eigenschappen en kenmerken, diversiteit van soorten en hun belangrijkste... »
 
 
 
 
 

Op pad!
Op pad!
met 5 losse speelfiguurtjes!. Klik en speel. Maak de plaatjes af door de speelfiguurtjes vast te klikken. Haal ze los... »