Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Valentina's laatste reis
Valentina's laatste reis
<p>Alba Arbuckle heeft het gevoel dat ze vastzit. Dat gevoel wordt sterker wanneer ze een portret vindt van haar overleden moeder Valentina, die ze nooit hee... »
 
 
 
 
 

De zwaluw en de kolibrie
De zwaluw en de kolibrie
<p>Rita Fairweather houdt haar hele leven al van George Bolton. Ze groeiden samen op in het dorpje Frognal Point in Devon. Maar door de oorlog worden ze drie... »
 
 
 
 
 

De vrouwen van kasteel Deverill
De vrouwen van kasteel Deverill
<p>Liefde, passie en drama tegen de achtergrond van het prachtige Ierland

Als jongste dochter van een afstandelijke moeder en een vader die zijn k... »
 
 
 
 
 

De zigeuner Madonna
De zigeuner Madonna
<p>Mischa Fontaine komt er na de dood van zijn moeder achter dat zij een meesterwerk, <em>De zigeunermadonna</em> van Titiaan, heeft nagelaten aan het Metrop... »
 
 
 
 
 

Het vlinderkistje
Het vlinderkistje
<p>Federica Campione woont de eerste zeven jaar van haar leven in Chili. Haar Engelse moeder Helena is getrouwd met Ramon, een schrijver. Hij verblijft echte... »
 
 
 
 
 

Het geheim van Montague
Het geheim van Montague
<p>Zomer 1958. Een rijke, aristocratische familie geniet in Cornwall van een idyllische vakantie. Hun geluk wordt echter verstoord door een bizar sterfgeval.... »
 
 
 
 
 

Onder de ombu-boom
Onder de ombu-boom
<p>Sofia Solanas is de dochter van de rijke Argentijnse paardenfokker Paco Solanas en een Iers plattelandsmeisje, Anna Melody O’Dwyer. Met haar mengeling v... »
 
 
 
 
 

De witte duif
De witte duif
<p>Kort verhaal van Santa Montefiore</p><p>Het is bijna Kerstmis en Daisy en haar zesjarige zoontje vertrekken voor een week naar Daisy’s  ouderlijk huis ... »
 
 
 
 
 

De franse tuinman
De franse tuinman
<p>Miranda Claybourne heeft grootse plannen met de enorme tuin van het landhuis waar ze met  haar man en twee kinderen is gaan wonen. Ze begint vol enthousi... »