Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Het gouden licht
Het gouden licht
<p>Celeste rouwt om de tragische dood van haar zoontje Jack. Als ze hoort dat haar neefje Bruno bij haar komt logeren, betwijfelt ze of ze het wel kan verdra... »
 
 
 
 
 

De Franse tuinman
De Franse tuinman

Miranda Claybourne heeft grootse plannen met de enorme tuin van het landhuis waar ze met haar man en twee kinderen is gaan wonen. Ze begint vol enthousiasme... »
 
 
 
 
 

De vuurtoren van Connemara
De vuurtoren van Connemara
<p>Op en top romantiek aan de ruige kust van Ierland</p><p>Nadat Ellen Trawtons leven achtentwintig jaar lang streng is geregisseerd door haar dominante, amb... »
 
 
 
 
 

Onder de ombu boom
Onder de ombu boom
<p>Sofia Solanas is de dochter van de rijke Argentijnse paardenfokker Paco Solanas, en een Iers plattelandsmeisje, Anna Melody O’Dwyer. Met haar mengeling ... »
 
 
 
 
 

De dochter van de imker
De dochter van de imker
1937. De jonge Grace Hamblin trouwt met haar jeugdliefde Freddie, maar intussen koestert ze heimelijk een vurige liefde voor een knappe aristocraat van wie z... »
 
 
 
 
 

In de schaduw van het Palazzo
In de schaduw van het Palazzo
Luca Chancellor beseft op een dag dat zijn leven leeg is: zijn huwelijk is voorbij, hij ziet zijn twee dochtertjes nauwelijks en zijn veeleisende baan is nie... »
 
 
 
 
 

De vergeet mij niet-sonate
De vergeet mij niet-sonate
<p>Audrey Garnet, haar zusje Isla en hun drie jongere broers groeien op in de Engelse wijk Hurlingham in Buenos Aires. Als de twee vrijgezelle Engelse broers... »
 
 
 
 
 

De affaire
De affaire
<p>Tijdens een dinertje ontmoet succesvol kinderboekenschrijfster Angelica de charmante Jack. Hij is eigenaar van een wijngaard in Zuid-Afrika en heeft de re... »
 
 
 
 
 

Als de rododendron bloeit
Als de rododendron bloeit
<p>Iedereen die van Ierland houdt zal smullen van Montefiores <em>Deverill</em>-serie

De vrouwen van kasteel Deverill proberen zich staande te hou... »
 
 
 
 
 

Villa Magdalena
Villa Magdalena
<p>Toscane, 1966. Van buiten de imposante muren van Villa Magdalena probeert een klein, in vodden gehuld meisje een glimp op te vangen van het huis en de sch... »