Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

De gouden nar
De gouden nar
<p><em>De gouden Nar</em> is het tweede deel van Hobbs reeks <em>De Boeken van de Nar</em> en het vervolg op <em>De oproep van de Nar</em>, waarin ze de avon... »
 
 
 
 
 

De Geheimen van de Nar
De Geheimen van de Nar
(POD)De Geheimen van de Nar is het tweede deel in Robin Hobbs epische fantasy-trilogie De Boeken van Fitz en de Nar.Fitz en de Nar brachten lang geleden de m... »
 
 
 
 
 

Ship Of Magic
Ship Of Magic
The liveship Vivacia is about to undergo her quickening, as Althea Vestrit's father is carried to her deck in his death-throes. Althea waits with awe and ant... »
 
 
 
 
 

Drakenziel
Drakenziel
Met het tweeluik De Kronieken van de Wilde Regenlanden, dat bestaat uit Drakenhoeder en Drakenziel, keert Robin Hobb terug naar de wereld van De Boeken van d... »
 
 
 
 
 

Drakenbloed
Drakenbloed
Een confrontatie tussen de draken van Kelsingra en de wrede hertog Chalced is onvermijdelijk. Er brandt een strijd los die de wereld van de Wilde Regenlanden... »
 
 
 
 
 

The Inheritance: And Other Stories
The Inheritance: And Other Stories
And Other Stories »
 
 
 
 
 

Die Schamanenbrücke
Die Schamanenbrücke
Die Schamanenbrücke »
 
 
 
 
 

Vermogen en wijsheid
Vermogen en wijsheid
Vermogen en Wijsheid is het derde deel van Robin Hobbs trilogie De Boeken van de Zieners. Een klassieker op het gebied van de moderne fantasy.<br/><br/>Koni... »