Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

De Moordenaar van de Nar
De Moordenaar van de Nar
(POD)De Moordenaar van de Nar is het eerste deel in Robin Hobbs epische fantasy-trilogie De Boeken van Fitz en de Nar.Tien jaar zijn verstreken sinds de laat... »
 
 
 
 
 

Royal Assassin
Royal Assassin
The second book in The Farseer trilogy. The Six Duchies are once again being raided and plundered by the Red-Ship Raiders with horrible consequences. Then th... »
 
 
 
 
 

Woudmagie
Woudmagie
Tijdens zijn opleiding aan de Koninklijke Cavalla Academie van Gernia... »
 
 
 
 
 

Molly
Molly
De boeken van de Zieners. Hoezeer hij zijn best ook doet om haar te overtuigen, Molly blijft... »
 
 
 
 
 

Drakenbloed
Drakenbloed
In De Kronieken van de Wilde Regenlanden keert Robin Hobb terug naar de wereld van De Boeken van de Levende Schepen en De Thuiskomst. De Kronieken zijn een ... »
 
 
 
 
 

Leerling en Meester
Leerling en Meester
Leerling en Meester is het eerste deel van Robin Hobbs trilogie De Boeken van de Zieners. Een klassieker op het gebied van de moderne fantasy.Als bastaardzoo... »
 
 
 
 
 

Het Lot van de Moordenaar
Het Lot van de Moordenaar
Het Lot van de Moordenaar is het derde en laatste deel van De Boeken van Fitz en de Nar, Robin Hobbs terugkeer naar de wereld van de Zieners.Fitz’ dochter ... »
 
 
 
 
 

Shaman's Crossing
Shaman's Crossing
The first book in a brand new trilogy from the author of the Farseer,... »
 
 
 
 
 

Het Magische Schip
Het Magische Schip
Het Magische Schip is het eerste deel van Robin Hobbs trilogie De Boeken van de Levende Schepen, haar tweede trilogie na de wereldwijde bestseller De Boeken ... »