Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Krijg nou wat!
Krijg nou wat!
Wie zijn daar? gilt een stem. Wij zijn het, Gil, zegt Wil. Kijk eens wat je van ons krijgt. Krijg ik iets? Meteen komt Gil zijn huis uit. Bil laat hem zien w... »
 
 
 
 
 

Het geheim van de afgebeten vingers
Het geheim van de afgebeten vingers
'Heb je het al gehoord? Die stenen mond bijt de vingers van meisjes af.' 'Van welke meisjes?' 'Van meisjes die liegen.' 'Alleen van meisjes?' 'Nee, ik geloof... »
 
 
 
 
 

Alle maskers af
Alle maskers af
'Luister!''Luister naar wat wij gaan vertellen.''Een verhaal om van te smullen, zo smakelijk.''Een verhaal om bij te huilen, zo aangrijpend.''Een waar gebeur... »
 
 
 
 
 

Kleine ezel gaat in bad
Kleine ezel gaat in bad
‘Kom, mijn ezeltje,’ zegt mamma Ezel, ‘het is tijd voor je badje en je bedje.’ »
 
 
 
 
 

Peppino
Peppino
 »
 
 
 
 
 

De grote helden
De grote helden
Meester Max en zijn klas voor minimonsters.Het eigenwijze meisje Merel en haar speelgoedhond Alexander.Het vrolijke tweetal Bil en Wil.En natuurlijk Kleine E... »
 
 
 
 
 

Het grote boek van meester Max
Het grote boek van meester Max
De juf is niet in de klas. De meeste kinderen zitten al in de kring, maar aan de tafel van de juf zit meester Max. 'Waar is de juf?' vraagt Bram. 'Jullie juf... »
 
 
 
 
 

Igor
Igor
Het bos waar Igor opgroeit, vol vogels en herten en vruchten en knollen, is groot en avontuurlijk. Na een hele winter in hun veilige hol, leren Igor en zijn ... »
 
 
 
 
 

Kleine ezel
Kleine ezel
'In je wagentje,' zegt mamma Ezel. 'Leg dat maar terug.' 'Doe voorzichtig!' Maar steeds vraagt Kleine Ezel: 'Waarom?' LEES OOK Een hapje voor Kleine Ezel Kl... »