Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Smaakmakers
Smaakmakers
besprekingen van jeugdboeken. »
 
 
 
 
 

Drie op een rij
Drie op een rij
In het eerste deel van deze nieuwe reeks worden de bekende en populaire jeugdboekenauteurs Simone van der Vlugt Lydia Rood en Jan Terlouw behandeld. In Drie ... »
 
 
 
 
 

2 Vmbo-k/g/t
2 Vmbo-k/g/t
Dit differentiatiewerkboek van Op niveau onderbouw is een waardevolle aanvulling op het basisboek. Elk blok begint met een overzicht van wat de leerling moet... »
 
 
 
 
 

Jeugdboeken
Jeugdboeken
Welke jeugdboeken voor lezers tussen de twaalf en zestien jaar waren in 1998 de moeite waard? Waar gaan ze over? Hoe zitten ze in elkaar? Tegen welke achterg... »
 
 
 
 
 

3 Vmbo-gt
3 Vmbo-gt
<i>Op niveau onderbouw/bovenbouw</i> biedt een heldere en duidelijkestructuur o.a. door functioneel kleurgebruik voor theorie en de verschillende paragrafen.... »
 
 
 
 
 

2 vmbo-b/k
2 vmbo-b/k
<i>Op niveau onderbouw</i> biedt een heldere en duidelijkestructuur onder andere door functioneel kleurgebruik voor theorie en de verschillende paragrafen. <... »
 
 
 
 
 

Smaken verschillen
Smaken verschillen
 »
 
 
 
 
 

Havo
Havo
Harry Mulisch, Rascha Peper, Maarten 't Hart en Ronald Giphart. Bekende schrijvers van wie je vast wel eens hebtgehoord. Waar schrijven ze over? Wat voor soo... »
 
 
 
 
 

Vwo 2
Vwo 2
Globe literatuur voor de tweede fase ; Nederlands voor de tweede fase »
 
 
 
 
 

2 Havo Vwo
2 Havo Vwo
Dit differentiatiewerkboek van Op niveau onderbouw/bovenbouw is een waardevolle aanvulling op het basisboek. Elk blok begint met een overzicht van wat de lee... »