Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

1 vmbo bk
1 vmbo bk
Op niveau onderbouw biedt een heldere en duidelijke structuur onder andere door functioneel kleurgebruik voor theorie en de verschillende paragrafen.
Op nive... »
 
 
 
 
 

3 vwo
3 vwo
onderbouw Nederlands. Op niveau onderbouw 9789006104547 Dit werkboek van Op niveau... »
 
 
 
 
 

Kruistocht in spijkerbroek VMBO set
Kruistocht in spijkerbroek VMBO set
Kruistocht In Spijkerbroek Vmbo Set 30 Ex »
 
 
 
 
 

1
1
 »
 
 
 
 
 

3 Vmbo-b
3 Vmbo-b
<i>Op niveau onderbouw/bovenbouw</i> biedt een heldere en duidelijkestructuur onder andere door functioneel kleurgebruik voor theorie en de verschillende par... »
 
 
 
 
 

3 Vmbo-gt
3 Vmbo-gt
<i>Op niveau onderbouw/bovenbouw</i> biedt een heldere en duidelijkestructuur o.a. door functioneel kleurgebruik voor theorie en de verschillende paragrafen.... »
 
 
 
 
 

Een kwestie van smaak
Een kwestie van smaak
De jeugdliteratuur mag zich verheugen in een toenemende belangstelling. In de scholen is de kennismaking met jeugdboeken een vast onderdeel in het programma.... »
 
 
 
 
 

1 Vmbo-k/g/t
1 Vmbo-k/g/t
Op niveau onderbouw biedt een heldere en duidelijke structuur o.a. door functioneel kleurgebruik voor theorie en de verschillende paragrafen.
Op niveau onder... »
 
 
 
 
 

Havo
Havo
Harry Mulisch, Rascha Peper, Maarten 't Hart en Ronald Giphart. Bekende schrijvers van wie je vast wel eens hebtgehoord. Waar schrijven ze over? Wat voor soo... »
 
 
 
 
 

2
2
 »