Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Laat me jou zijn
Laat me jou zijn
Een nieuw begin voor twee zussen in Laat me jou zijn van Petra Kruijt. Laat me. Dat is alles wat Susan nog wil. Ze heeft een goede (maar erg drukke) baan, ee... »
 
 
 
 
 

Onder studenten
Onder studenten
Feestjes, flirts en filosofie
Het studentenleven is vol verleidingen!

Zeven jaar geleden koos Christa voor een leven als jonge moeder. Zeven jaar lang stond... »
 
 
 
 
 

Twijfels over Belgie
Twijfels over Belgie
Tijdschriftjournaliste Stella is supertrots op zichzelf<br/>na een interview met de minister-president.<br/>Maar eenmaal terug op de redactie wacht haar<br/>... »
 
 
 
 
 

Lieve ik
Lieve ik
Tien jaar na hun havo-examen krijgen Polly en Hanneke een brief van zichzelf. Ze komen erachter dat ze niet alleen elkaar uit het oog zijn verloren, maar ook... »
 
 
 
 
 

Summer Nights
Summer Nights
Dat de zomernacht vol zit met romantische verhalen, mag geen verrassing zijn niet met deze auteurs tenminste. Marijke van den Elsen, Jolanda Hazelhoff, Gill... »
 
 
 
 
 

Stewardess Hannah in Amsterdam
Stewardess Hannah in Amsterdam
<p><em>Liefde in de lucht</em> is de humoristische nieuwe serie van Petra Kruijt, bekend van <em>Laat me jou zijn</em> en <em>De mannenmaker</em>. <em>Liefde... »
 
 
 
 
 

Koninklijk verlangen
Koninklijk verlangen
 »
 
 
 
 
 

De mannenmaker
De mannenmaker
De mannenmaker heeft geen relaties, maar projecten: ieder halfjaar pikt ze een kansloze man op met de bedoeling hem te transformeren tot een gewild exemplaar... »
 
 
 
 
 

Gemma & Partners
Gemma & Partners
<p>In ‘Gemma & partners’ van Petra Kruijt besluit Gemma in de trein na een feestje een prijsvraag in een stapel kranten te schrijven. Als prijs belooft z... »