Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Onder studenten
Onder studenten
De feelgoodroman ‘Onder studenten’ van Petra Kruijt gaat over een jonge moeder en de keuzes en compromissen die bij ouderschap komen kijken.Zeven jaar ge... »
 
 
 
 
 

Koninklijk verlangen
Koninklijk verlangen
Duik in de wereld van de royals met deze bundeling van zeven zwijmelverhalen over adellieden en burgerliefden. 'Koninklijk verlangen' bestaat uit historische... »
 
 
 
 
 

Stewardess Hannah omnibus 6-10
Stewardess Hannah omnibus 6-10
<p><em>Liefde in de lucht</em> van Petra Kruijt gaat over Hannah, die net haar stewardessenopleiding afgerond heeft.</p><p>Dat het echte werken anders is dan... »
 
 
 
 
 

Lawnmower
Lawnmower
Nadine ziet zichzelf wel op een grasmaaier rondrijden en reageert op een vacature bij de golfclub. Dat daar ook geregeld BN ers komen, is een aardige bijkoms... »
 
 
 
 
 

Eeuwig single
Eeuwig single
Na haar achtentwintigste verjaardag moet Brigitte de waarheid onder ogen zien: zij zal nooit een relatie krijgen. Ze is nu eenmaal geen relatiemateriaal – ... »
 
 
 
 
 

Blauwdruk van geluk
Blauwdruk van geluk
De feelgoodroman 'Blauwdruk van geluk' van Petra Kruijt gaat over de vraag: hoe word je wie je bent? Hoofdpersoon Navy werd geboren op het witte doek. Haar m... »
 
 
 
 
 

De mannenmaker
De mannenmaker
<p>De mannenmaker heeft geen relaties, maar projecten: ieder halfjaar pikt ze een kansloze man op met de bedoeling hem te transformeren tot een gewild exempl... »
 
 
 
 
 

Onder studenten
Onder studenten
Zeven jaar geleden koos Christa voor een leven als jonge moeder. Zeven jaar lang stond haar leven in het teken van dochtertje Tessa en man Rens. Maar nu wil ... »
 
 
 
 
 

Acht uur overwerken
Acht uur overwerken
Petra Kruijt Acht uur overwerkenNannet werkt bij een reclamebureau. Om het imago van het bureau op te krikken verzint haar baas dat ze met z n allen een na... »