Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

S1ngle Trio
S1ngle Trio
De verpleegsters Fatima, Nienke en Stella zijn de populairste singles van Nederland. Ze staan dagelijks in veertien kranten en hebben zelfs hun eigen tv-seri... »
 
 
 
 
 

Sigmund negenentwintigste sessie
Sigmund negenentwintigste sessie
De praktijk van dokter Sigmund wordt bevolkt door uitbehandelde patiĆ«nten, meeroudergezinnen, oude mensen die met zaken zitten die maar niet voorbijgaan en ... »
 
 
 
 
 

S1ngle style
S1ngle style
Elle Magazine, pas op! Vogue, aan de kant! Hier komt S1ngle Style, met de beste lijfstijl, eh... lifestyle voor iedere single. Stijliconen Stella, Nienke en ... »
 
 
 
 
 

Sigmund dertigste sessie
Sigmund dertigste sessie
Het heeft Zijne Koninklijke Hoogheid behaagd dokter Sigmund te onderscheiden in de Orde van Oranje Nassau met Eikenloof. De versierselen zijn hem door de Maj... »
 
 
 
 
 

Wit Sigmund man/vrouw
Wit Sigmund man/vrouw
S1ngle is een strip van Hanco Kolk en Peter de Wit over drie vrijgezelle vriendinnen die enigszins worstelen met hun bestaan en met het feit dat ze geen vast... »
 
 
 
 
 

S1ngle Trio
S1ngle Trio
Fatima, Nienke en Stella, de populairste singles van Nederland, staan elke dag in Het Parool en veertien andere kranten en zijn te bewonderen in de gelijknam... »
 
 
 
 
 

Sigmund vijfentwintigste sessie
Sigmund vijfentwintigste sessie
Wanneer dokter Sigmund door Pavada Robotica wordt benaderd om het prototype van de allereerste therapierobot ever te testen, is hij niet verbaasd. Als bekend... »
 
 
 
 
 

StripGlossy 14
StripGlossy 14
Er worden heel wat feestjes gevierd in de stripwereld, zo ook dit jaar. Fokke & Sukke vierden hun twintigste jaar met postzegels, de Smurfen (60 jaar), Batma... »
 
 
 
 
 

Promo
Promo
Fatima, Nienke en Stella, de populairste singles van Nederland, staan elke dag in veertien kranten en bereiken een miljoenenpubliek. Maar de dames beperken h... »
 
 
 
 
 

Sigmund weet wel raad met therapie
Sigmund weet wel raad met therapie
Therapie is onder deskundige begeleidend werken aan een betere versie van jezelf.Niet in therapie gaan betekent geestelijke stilstand en dus achteruitgang. I... »